Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Maple Leaf 2015 zilveren munt

Deze zilveren munt is een Maple Leaf 2015 welke wordt uitgegeven door de Royal Canadian Mint en is geproduceerd in zilver met een zuiverheid van 999/1000. De munt is voorzien van moderne veiligheidskenmerken, maar blijft trouw aan het oorspronkelijke ontwerp. De Maple Leaf 2015 is verkrijgbaar vanaf een enkele munt of als per tube of monsterbox.

Niet leverbaar

SKU
ZMMALE1T15
Producent
  • Royal Canadian Mint

Deze zilveren Canadese Maple Leaf 2015 wordt beschouwd als een van de fraaiste beleggingsmunten in de wereld. Sinds de invoering in 1988 is de Maple Leaf dan ook een zeer populaire muntenserie geworden. De munt staat bekend als de eerste beleggingsmunt met een zilvergehalte van 999/1000. Producent Royal Canadian Mint, brengt deze munt ook uit met een vrijwel identiek design maar dan geslagen in zuiver goud. Tevens zijn er Maple Leafs verkrijgbaar in palladium en platina. De zilveren versie wordt elk jaar opnieuw uitgebracht en wordt gemunt in het gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram).

Canadese Maple Leaf 2015 ontwerp
Het ontwerp van de Canadian Maple Leaf in het jaar 2015 wijkt niet af van zijn voorganger. Wat meteen opvalt zijn de met laser aangebrachte ribbels op zowel de voor- als achterkant van de zilveren munt. Daarnaast heeft Royal Canadian Mint een veiligheidsembleem in de vorm van een klein esdoornblaadje ingevoerd. Dit embleem is al enkele jaren toegepast bij de gouden Maple Leaf, maar werd in 2014 voor het eerst op de zilveren versie aangebracht. Hierdoor is deze munt op de allerhoogste niveau beschermd tegen vervalsing.

Koop direct de Maple Leaf 2015 in het zilver
De zilveren Maple Leaf 2015 is een geschikte munt voor zowel verzamelaars als door beleggers in zilver. Deze munt is uitstekend om in grote partijen opgeslagen te worden en is bij ons verkrijgbaar als zowel losse munt als per tube van 25 munten. Zeer grote partijen kunnen worden besteld in de vorm van een Maple Leaf monsterbox met een inhoud van 500 zilver Maple Leaf munten. Producent Royal Canadian Mint produceert deze munten het hele jaar door.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2015
Nominale waardeCA$ 5,-
Diameter (mm)3,1
Dikte (mm)38
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf 2015 zilveren munt