Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Rwanda Nautical Serie - Santa Maria 2017 zilveren munt

De 1 Oz Santa Maria 2017 zilveren munt is de eerste munt uit de Rwanda Nautical Serie en uitgebracht ter ere van het 525e jubileum van de ontdekkingsreis naar Amerika door Christoffel Columbus. Geslagen in zuiver 999/1000 zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer productgegevens treft u onder het kopje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMRWNSM1T17

Na het succes van de Wildlife Serie, is de Rwanda Nautical Serie 1 Oz Santa Maria 2017 zilveren munt in het leven geroepen. Deze munt is uitgebracht ter ere van het 525e jubileum van de ontdekkingsreis naar Amerika met het beroemde schip de Santa Maria. Dit is een prachtig ontworpen munt geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram).

Munten uit de Rwanda Nautical Serie

De Rwanda Nautical serie bestaat uit de volgende munten:
2017: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Santa Maria zilveren munt
2018: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - HMS Endeavour zilveren munt
2019: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Victoria zilveren munt
2020: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Mayflower zilveren munt

Het ontwerp van de Rwanda Nautical Serie - Santa Maria 2017 munt
Deze eerste editie zilveren munt wordt gekenmerkt door een fraai ontwerp het vlaggenschip van Christoffel Columbus – de Santa Maria. Dit is het schip waarmee hij in 1492 Amerika wist te ‘ontdekken’. Op de munt zien wij het schip varend op de golven, vergezeld met kleinere afbeeldingen van een kompas en navigatie instrumenten. Deze munt is uitgebracht als een Rwandese munt en vertegenwoordigt daarom een nominale waarde van 50 Rwandese frank.

Uw Rwanda Nautical Serie - Santa Maria 2017 zilveren munt kopen
Deze Santa Maria 2017 zilveren munt uit de Rwanda Nautical Serie wordt uitsluitend gemunt tussen augustus 2017 en maart 2018. Hierdoor kunt u rekenen op een muntenserie met een kleine oplage. Voeg deze prachtige munt direct toe aan uw verzameling door een bestelling te plaatsen. Gegevens over onder andere de afmeting en verwachte levertijd van deze zilveren munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Deze munt wordt nieuw geleverd in een plastic vacuüm verpakte munthoes.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantMayer Mint
HerkomstRwanda
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2017
Nominale waarde50,- Rwandese Frank
Diameter (mm)2,9
Dikte (mm)40
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Nautical Serie - Santa Maria 2017 zilveren munt