Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Rwanda Nautical Serie - Santa Maria 2017 zilveren munt

De 1 Oz Santa Maria 2017 zilveren munt is de eerste munt uit de Rwanda Nautical Serie en uitgebracht ter ere van het 525e jubileum van de ontdekkingsreis naar Amerika door Christoffel Columbus. Geslagen in zuiver 999/1000 zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer productgegevens treft u onder het kopje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMRWNSM1T17
€ 51,91

Na het succes van de Wildlife Serie, is de Rwanda Nautical Serie - Santa Maria 2017 zilveren munt in het leven geroepen. Deze munt is uitgebracht ter ere van het 525e jubileum van de ontdekkingsreis naar Amerika met het beroemde schip de Santa Maria. Dit is een prachtig ontworpen munt geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram).

Munten uit de Rwanda Nautical Serie

De Rwanda Nautical serie bestaat uit de volgende munten:
2017: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Santa Maria zilveren munt
2018: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - HMS Endeavour zilveren munt
2019: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Victoria zilveren munt

Het ontwerp van de Rwanda Nautical Serie - Santa Maria 2017 munt
Deze eerste editie zilveren munt wordt gekenmerkt door een fraai ontwerp het vlaggenschip van Christoffel Columbus – de Santa Maria. Dit is het schip waarmee hij in 1492 Amerika wist te ‘ontdekken’. Op de munt zien wij het schip varend op de golven, vergezeld met kleinere afbeeldingen van een kompas en navigatie instrumenten. Deze munt is uitgebracht als een Rwandese munt en vertegenwoordigt daarom een nominale waarde van 50 Rwandese frank.

Uw Rwanda Nautical Serie - Santa Maria 2017 zilveren munt kopen
Deze Santa Maria 2017 zilveren munt uit de Rwanda Nautical Serie wordt uitsluitend gemunt tussen augustus 2017 en maart 2018. Hierdoor kunt u rekenen op een muntenserie met een kleine oplage. Voeg deze prachtige munt direct toe aan uw verzameling door een bestelling te plaatsen. Gegevens over onder andere de afmeting en verwachte levertijd van deze zilveren munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Deze munt wordt nieuw geleverd in een plastic vacuüm verpakte munthoes.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).Extra informatie
Fabrikant Mayer Mint
Herkomst Rwanda
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2017
Nominale waarde 50,- Rwandese Frank
Diameter (mm) 2,9
Dikte (mm) 40
Verpakking Plastic
Certificaat Nee
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Nautical Serie - Santa Maria 2017 zilveren munt