Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Rwanda Nautical Serie - Victoria 2019 zilveren munt

De 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Victoria 2019 zilveren munt is de derde munt uit deze serie met bijzondere schepen in de hoofdrol. Geslagen in 999/1000 zuiver zilver met een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram).

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMRWNV1T19
€ 47,43

Na het succes van de Wildlife Serie, is de Rwanda Nautical Serie van zilveren munten in het leven geroepen. De 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Victoria 2019 zilveren munt is uitgebracht ter ere van het het eerste schip dat de wereld heeft rondgevaren. Dit is een prachtige munt geslagen in het zilver met een zuiverheid van 999/1000 en een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram).

Munten uit de Rwanda Nautical Serie
De Rwanda Nautical serie bestaat uit de volgende munten:
2017: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Santa Maria zilveren munt
2018: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - HMS Endeavour zilveren munt
2019: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Victoria 2019 zilveren munt

Het ontwerp van de Rwanda Nautical Serie - Victoria 2019
Deze derde editie uit de Rwanda Nautical serie wordt gekenmerkt door een gedetailleerd ontwerp het schip van de Portugese ontdekkingsreiziger Ferdinand Magellaan. De Victoria staat in de geschiedenisboeken bekend als het eerste schip dat een tocht om de wereld heeft voltooid. De Victoria wordt varend op de golven afgebeeld, vergezeld met kleinere afbeeldingen van een kompas en navigatie instrumenten. Deze munt is uitgebracht als een Rwandese munt en vertegenwoordigt daarom een nominale waarde van 50 Rwandese frank.

De Rwanda Nautical Serie - Victoria 2019 zilveren munt kopen
Deze zilveren munt uit de Rwanda Nautical Serie kunt u direct toevoegen aan uw zilver verzameling door een bestelling te plaatsen. Gegevens over onder andere de afmeting en verwachte levertijd van de Victoria 2019 zilveren munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Deze munt wordt geleverd in een plastic vacuüm verpakte munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).Extra informatie
Fabrikant Mayer Mint
Herkomst Rwanda
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2019
Nominale waarde 50,- Rwandese Frank
Diameter (mm) 2,9
Dikte (mm) 40
Verpakking Plastic
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Nautical Serie - Victoria 2019 zilveren munt