Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Rwanda Nautical Serie - HMS Endeavour 2018 zilveren munt

De 1 Oz HMS Endeavour 2018 zilveren munt is de tweede munt uit de Rwanda Nautical Serie en uitgebracht ter ere van het 250e jubileum van de HMS Endeavour 2018. Geslagen in zuiver 999/1000 zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer productgegevens treft u onder het kopje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMRWNHE1T18
€ 80,28

Na het succes van de Wildlife Serie, is de Rwanda Nautical Serie van zilveren munten in het leven geroepen. De 1 Oz Rwanda Nautical Serie - HMS Endeavour 2018 zilveren munt is uitgebracht ter ere van het 250 jarige jubileum van de bekendste schip van de Britse Royal Navy. Dit is een prachtig ontworpen munt geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram).

Munten uit de Rwanda Nautical Serie

De Rwanda Nautical serie bestaat uit de volgende munten:
2017: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Santa Maria zilveren munt
2018: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - HMS Endeavour zilveren munt
2019: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Victoria zilveren munt
2020: 1 Oz Rwanda Nautical Serie - Mayflower zilveren munt

Het ontwerp van de Rwanda Nautical Serie - HMS Endeavour 2018
Deze tweede editie uit de Rwanda Nautical serie wordt gekenmerkt door een fraai ontwerp het schip van James Cook op zijn reis om Australië voor de Britten te veroveren – HMS Endeavour 2018. Het schip wordt afgebeeld op de munt varend op de golven, vergezeld met kleinere afbeeldingen van een kompas en navigatie instrumenten. Deze munt is uitgebracht als een Rwandese munt en vertegenwoordigt daarom een nominale waarde van 50 Rwandese frank.

De Rwanda Nautical Serie - HMS Endeavour 2018 zilveren munt kopen
Deze HMS Endeavour 2018 zilveren munt uit de Rwanda Nautical Serie kunt u direct toevoegen aan uw zilver verzameling door een bestelling te plaatsen. Gegevens over onder andere de afmeting en verwachte levertijd van deze zilveren munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Deze munt wordt geleverd in een plastic vacuüm verpakte munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).Extra informatie
FabrikantMayer Mint
HerkomstRwanda
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2018
Nominale waarde50,- Rwandese Frank
Diameter (mm)2,9
Dikte (mm)40
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Nautical Serie - HMS Endeavour 2018 zilveren munt