Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Zilveren muntbaren

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Zilveren muntbaren zijn munten in een baarvorm. Oftwel een zilverbaar voorzien van een officiele muntstempel. Deze munten zijn dan ook een wettig betaalmiddel in het land van herkomst. De zilver muntbaren zijn een uitstekend alternatief voor beleggers en verzamelaars die zilver wensen te kopen in baarvorm zonder het 21% BTW tarief. Doordat deze zilveren muntbaren onder de marge regeling worden verkocht, koopt u zilver zonder BTW. Daarnaast zijn de zilveren muntbaren makkelijk te stapelen en op te slaan. Zo kunt u uw verzameling op een zeer diverse wijze uitbreiden.

Umicore zilver muntbaar
De zuiverheid van deze muntbaren is 99,9% puur zilver. De Andorra muntbaren hebben de hoogste kwaliteit zilver en worden gegoten door Umicore, een wereldberoemd en L.B.M.A. erkend edelmetaalbedrijf. De Cook Islands muntbaar wordt vervaardigd in Duitsland door Heimerle Meule, een van de grootste edelmetaalbedrijven van Europa en eveneens door de L.B.M.A. gekeurd. U bent hierdoor gegarandeerd van kwaliteitszilver en van een product dat tot een zeer hoge standaard is afgewerkt.

Zilver muntbaar kopen

Ons aanbod zilver muntbaren treft u hier. De baren zijn al verkrijgbaar vanaf de 10 gram muntbaar tot aan muntbaren met een gewicht van 15 kilo aan zilver. Onder het kopje “Extra Informatie” op de productpagina kunt u gegevens vinden over onder andere de afmeting en levertijd van de zilveren muntbaar die u wenst te bestellen. U kunt dan ook meteen uw order plaatsen door het product toe te voegen aan uw virtuele winkelwagen.