Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Platinabaren

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 gram Umicore Platina baar

10 gram platinabaar
Niet leverbaar Niet leverbaar

20 gram platinabaar

20 gram platinabaar
Niet leverbaar Niet leverbaar

1 Oz platinabaar

1 Oz platinabaar (31,1 gram)
Niet leverbaar Niet leverbaar

50 gram Umicore Platina baar

50 gram platinabaar
Niet leverbaar Niet leverbaar

100 gram platina baar

100 gram platinabaar
Niet leverbaar Niet leverbaar

500 gram platina baar 9995

500 gram platinabaar
Niet leverbaar Niet leverbaar

1 kilo platina baar 9995 1000g

1 kilo platinabaar
Niet leverbaar Niet leverbaar
 

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De platinabaren die hier door Goudpensioen worden aangeboden zijn afkomstig van erkende fabrikanten die over een accreditatie beschikken van de London Platina and Palladium Market. Zo is het onder meer mogelijk om een van de platinabaren van erkende producenten als Heraeus, Argor en Umicore te bestellen. Het grote voordeel is dat de elke platina baar die hier besteld wordt altijd weer te verhandelen is. Dat is over de hele wereld namelijk mogelijk als een platinabaar afkomstig is van een LPPM geaccrediteerd smeltbedrijf. Een ander voordeel van het bestellen van een van de platinabaren via Goudpensioen is dat de baar altijd nieuw gegoten zal worden en er dus een nieuw platinabaar wordt ontvangen.

Platinabaren in verschillende gewichten
De platinabaren worden in verschillende gewichten aangeboden, variërend van een 10 gram platinabaar tot een 1 kilo platinabaar. Zo kunnen ook beginnende investeerders van de mogelijkheid gebruikmaken om een voorraad met platinabaren op te bouwen en wordt de gelegenheid aan gevestigde investeerders geboden om het risico van fysiek edelmetaal te spreiden door ook een 1 kilo baar of 500 gram platinabaar te kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van platinabaren in verschillende gewichten te kopen, zodat het eenvoudiger wordt om het fysieke edelmetaal later weer in delen te verhandelen.

Platinabaren met Good Delivery status
De platinabaren van LPPM geaccrediteerde bedrijven die u bij Goudpensioen kunt bestellen, beschikken over de zogenoemde Good Delivery status. Dat betekent dat alle aangeboden baren van platina over een zuiverheid van 999,5 beschikken. De platinabaren zijn voorzien van het merk van de fabrikant die de baar nieuw gegoten heeft en het gewichten de zuiverheid staan er eveneens op vermeld. Alle platina baren in deze categorie zijn belast met het btw tarief van 21 procent, maar deze kosten zijn al in de getoonde prijzen verwerkt. U weet dus precies waar u aan toe bent als u bij Goudpensioen uw platinabaren bestelt.