Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 gram CombiBar goudbaar

De 1 gram CombiBar goud is een uniek goudbaartje vanwege de wijze waarop het baartje wordt aangeboden. Deze 1 gram goudbaar is namelijk een individueel baartje dat afkomstig is van een hele CombiBar. Bestel uw 1 gram baartje direct online in onze webshop.

In voorraad

In voorraad

SKU
GBCOM1
€ 87,94
 • Koop 5 voor € 87,44 per stuk en bespaar 0.6%
 • Koop 10 voor € 86,94 per stuk en bespaar 1.1%
 • Koop 25 voor € 86,44 per stuk en bespaar 1.7%
 • Koop 50 voor € 85,94 per stuk en bespaar 2.3%

De 1 gram CombiBar goud is een goudbaartje van een gram afkomstig van de grote vijftig gram CombiBar. Doordat het van een grotere baar wordt afgebroken kan een miniscule afwijking in het gewicht optreden waardoor het baartje tussen de 0,95 gram en 1,05 gram kan wegen. De 1 gram baar is afkomstig van een LBMA-geaccrediteerde smelter en daardoor over de hele wereld eenvoudig te verhandelen. De 50 gram CombiBar goudbaar is ook in zijn geheel te koop.


1 gram CombiBar goud - een uniek concept

Met de 1 gram CombiBar goud heeft u een uniek product in handen. De firma ESG in Schänis heeft het patent op de CombiBar, dat als het breekbare goudconcept bekend staat en waarvan het goud de vorm van een chocoladereep heeft, waarvan de stukjes als 1 gram CombiBar goud kunnen worden afgebroken. De licentie voor de productie is toegekend aan een LBMA geaccrediteerde smelter. Hierdoor heeft u zekerheid dat deze baren volgens de Good Delivery Standard van de LBMA geslagen.


Koop vandaag de 1 gram gouden CombiBar

Een baartje van een gram heeft afmetingen van zeven bij tien millimeter en er wordt geen certificaat bijgeleverd. De 1 gram CombiBar goudbaar kunt u direct online bestellen in het gewenste aantal stukken. Kies vervolgens voor verzekerd verzending of haal op in onze winkel.


Overige goudbaren kopen

Het is ook mogelijk om een halve gram goud te kopen. Dit is de 0,5 gram CombiBar goudbaar, dus de helft van de 1 gram CombiBar van hetzelfde concept erachter. Deze halve gram goudbaar is ook afgebroken van een grotere goudbaar. Heeft u liever een goudbaar van een andere producten, dan heeft Goudpensioen een ruim assortiment hiervoor.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. U krijgt een combibar van een willekeurige smelter, een keuze hierin is niet mogelijk. U ontvangt het product in een muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal1 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)6,8
Hoogte (mm)10
Dikte (mm)0,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


 • Mark - 4 years ago
  Hoe groot is het baartje?

  Het baartje van 1 gram comibaar is circa: Breedte: 6,8mm Hoogte: 10mm Dikte: 0,8mm


  Check more in FAQ

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 gram CombiBar goudbaar