Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

50 gram gouden Combibar (50 x 1 gram)

De vijftig gram gouden CombiBar is een baar die uit vijftig goudbaartjes bestaat van 1 gram met het unieke concept dat de baartjes van een gram afzonderlijk los te breken zijn. De licentie voor de productie van deze bijzondere goudbaar is in handen van het Zwitserse LBMA geaccrediteerde bedrijf Valcambi. Bij de aankoop van de 50 gram gouden CombiBar wordt een certificaat meegeleverd.

In voorraad

In voorraad

SKU
GBCOM50
€ 2.746,73
  • Koop 5 voor € 2.722,73 per stuk en bespaar 0.9%
  • Koop 10 voor € 2.718,73 per stuk en bespaar 1%
  • Koop 25 voor € 2.714,73 per stuk en bespaar 1.2%
  • Koop 50 voor € 2.710,73 per stuk en bespaar 1.3%

50 gram gouden CombiBar
De 50 gram gouden CombiBar is een bijzondere goudbaar met een zuiverheid van 999,9 en is uniek doordat de baar bestaat uit vijftig kleinere goudbaartjes van elk een gram, die van de baar af te breken zijn. Een van de voordelen van de 50 gram gouden CombiBar is dan ook dat bij gewenste verkoop de baar niet in het geheel hoeft te worden verkocht. De baar is immers op te breken in vijftig verschillende eenheden goud. De CombiBar van vijftig gram vormt uiteraard een stabiele eenheid door de onderlinge verbinding. Het is heel eenvoudig om een goudblokje te scheiden van de goudbaar zonder dat er goud verloren gaat.

Combibar 50 gram geproduceerd door Valcambi
Het patent van de 50 gram gouden CombiBar ligt in handen van de Zwitserse onderneming ESG, maar de licentie voor de productie is toegekend aan Valcambi dat eveneens in Zwitserland is gevestigd. De exclusieve licentie is in 2011 toegekend en heeft betrekking op de vervaardiging van de flexibele CombiBar. Het bedrijf is LBMA geaccrediteerd en bij de levering van de 50 gram Combibar van goud wordt een certificaat verstrekt. Deze goudbaar is uitstekend geschikt om in kleinere delen te verhandelen, maar kan ook prima aangeschaft worden om delen ervan als geschenk te geven.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal50 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)74
Hoogte (mm)53
Dikte (mm)0,8
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50 gram gouden Combibar (50 x 1 gram)