Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 gram combibar goud

De 1 gram CombiBar goud is een uniek goudbaartje vanwege de wijze waarop het baartje wordt aangeboden. De 1 gram goudbaar is namelijk afkomstig van een grotere goudbaar van vijftig of honderd gram en wordt daarvan afgebroken. Dat gebeurt op basis van het unieke concept van breekbaar goud in de vorm van een chocoladereep, waarvan de licentie voor de productie bij Valcambi ligt.

In voorraad

In voorraad

SKU
GBCOM1
€ 61,27
  • Koop 10 voor € 60,35 per stuk en bespaar 1.5%
  • Koop 25 voor € 59,35 per stuk en bespaar 3.1%

1 gram CombiBar goud
De 1 gram CombiBar goud wordt uitgegeven door Valcambi. Het goudbaartje van een gram is afkomstig van de grote goudbaar van vijftig gram. Het baartje wordt dan ook afgebroken van de 50 gram CombiBar, waardoor een kleine afwijking in het gewicht van een gram kan ontstaan en er een baartje tussen de 0,95 gram en 1,05 gram geleverd zal worden. De 1 gram baar is LBMA geaccrediteerd en daardoor over de hele wereld eenvoudig te verhandelen.

Uniek goudbaartje
Valcambi is het Zwitsers bedrijf dat de CombiBar produceert en heeft in 2011 de exclusieve licentie verkregen voor de productie van deze goudbaren. De baren zijn volgens de Good Delivery Standard geslagen. Met een 1 gram CombiBar goud wordt een uniek product verkregen. De firma ESG in Schänis heeft het patent op de CombiBar, dat als het breekbare goudconcept bekend staat en waarvan het goud de vorm van een chocoladereep heeft, waarvan de stukjes als 1 gram CombiBar goud kunnen worden afgebroken. Een baartje van een gram heeft afmetingen van zeven bij tien millimeter en er wordt geen certificaat bijgeleverd. De 1 gram CombiBar goud kan online besteld worden en de prijs per goudbaartje wordt lager indien er meerdere exemplaren tegelijk van besteld worden.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. U krijgt een combibar van een willekeurige smelter, een keuze hierin is niet mogelijk. U ontvangt het product in een muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal1 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)6,8
Hoogte (mm)10
Dikte (mm)0,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


  • Mark - 1 year ago
    Hoe groot is het baartje?

    Het baartje van 1 gram comibaar is circa: Breedte: 6,8mm Hoogte: 10mm Dikte: 0,8mm


    Read more

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 gram combibar goud