Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

30 gram Chinese Panda 2018 zilveren munt

Koop nu de 30 gram Chinese Panda 2018 zilveren munt. Onderdeel van de jaarlijks terugkerende serie en over de hele wereld geliefd. Deze munt wordt uitgegeven in een gewicht van .9645 Troy Ounce (30 gram) zilver met een zuiverheid van 999/1000. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor meer productspecificaties.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMCHPA30G18
€ 49,42

De 30 gram Chinese Panda 2018 zilveren munt is een unieke zilveren munt die door de People's Bank of China geslagen wordt in opdracht van de Chinese overheid geslagen. De serie zilveren munten wordt al vanaf het jaar 1983 door de Chinese overheid uitgegeven en de munten van de serie worden als populair verzamelobject gezien. Verzamelt u deze serie zilveren munten, dan mag de 30 gram Chinese Panda 2018 zilveren munt zeker niet ontbreken in uw verzameling.

Kenmerken van de 30 gram Chinese Panda 2018 zilveren munt
De meeste zilveren munten hebben een gewicht van 1 Troy Ounce, maar de 30 gram Chinese Panda 2018 zilveren munt heeft een gewicht van .9645 Troy Ounce. Dit gewicht voor edelmetalen komt overeen met een gewicht van 30 gram en dit betekent dat de munt iets lichter is dan sommige eerdere edities van deze zilveren munt. De munt heeft een zuiverheid van 999/1000 en is van zeer hoge kwaliteit. De maximale oplage van deze munt is 10 miljoen stuks. Als opdrachtgever van de 30 gram Chinese Panda 2018 zilveren munt, garandeert de Chinese overheid de kwaliteit en de zuiverheid van de zilveren munt. Koopt u deze munt, dan weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige munt aan uw verzameling toevoegt.

Het ontwerp van de 30 gram Chinese Panda 2018 zilveren munt
Op de voorkant van de munt ziet u een portret van de Chinese reuze panda in zijn natuurlijke leefomgeving, een takje bamboe in zijn pootje. Omdat de panda en zijn leefomgeving in alle details op de munt verwerkt zijn, ziet de afbeelding op de munt er levensecht uit. Kijkt u naar de achterkant van de munt, dan ziet u een gedetailleerde afbeelding van de kaart van China, de zogeheten Temple of Heaven en een inscriptie in het Chinees. Deze inscriptie wordt in het Engels vertaald naar 'People's Republic of China', als een verwijzing naar de panda als het nationale symbool van het land.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantShanghai Mint
HerkomstChina
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal30 gram
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2018
Nominale waardeCYN 10,-
Diameter (mm)40,1
Dikte (mm)2,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:30 gram Chinese Panda 2018 zilveren munt