Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

10 x 1 gram Heraeus Multicard goudbaren

De 10 x 1 gram Multicard wordt geproduceerd door edelmetaalspecialist, Heraeus. De Multicard bestaat uit tien goudstaven met een individueel gewicht van 1 gram. Deze staven kunnen dan ook onafhankelijk van elkaar worden verhandeld. De Multicard bevat ook informatie over de 999.9 zuiverheid van het goud. Alle staven zijn voorzien van een individueel serienummer.

Niet leverbaar

SKU
GBHM10
Producent
  • Heraeus

De 10 x 1 gram MultiCard maakt deel uit van een reeks uniek ontworpen Heraeus goudproducten. De Multicard is geproduceerd volgens de hoogste richtlijnen en de goudbaren worden geleverd in een afgesloten en duurzame verpakking van creditcard formaat. De geïntegreerde echtheidscertificaat geeft informatie over dit product en elk baartje van 1 gram bevat de officiële Heraeus stempel evenals hun eigen unieke serienummer.

Zuiver goud Multicard
De Multicard bestaat uit 10 individueel geslagen vierkante goudstaven. Deze staven zijn vacuüm verzegeld op de Multicard om krassen te voorkomen en ter bescherming tegen stof. De Multicard geeft de koper een unieke manier om zijn goud te verhandelen doordat de 1 gram goudstaven apart van elkaar verhandeld kunnen worden op elk gewenst moment. Dit is zeer vergelijkbaar met de Combibar die ook kan worden gescheiden in stukken van 1 gram.

Gouden Heraeus Multicard
De producent van de Multicard is Duits edelmetaal specialist, Heraeus. Dit familiebedrijf is al meer dan 160 jaar in bedrijf. Heraeus wordt gerespecteerd over de hele wereld en is vooral bekend voor haar werk op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen . Heraeus is ook zeer actief in de ontwikkeling van innovatieve goud en zilver producten en heeft met succes een breed scala aan bars en Kinebars op de markt gebracht.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantHeraeus
HerkomstDuitsland
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal10 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)15
Hoogte (mm)8,5
Dikte (mm)0,5
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:10 x 1 gram Heraeus Multicard goudbaren