Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Tsjaad Scorpion 2017 zilveren munt

Bestel direct de 1 Oz Tsjaad Scorpion 2017 zilveren munt. Een prachtig ontworpen munt die in het teken staat van de Deathstalker schorpioen. Geslagen in puur zilver met een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram). Gelimiteerde uitgave van 50.000 munten. Meer productgegevens treft u onder het kopje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMTSSC1T17
€ 69,89

De  1 Oz Tsjaad Scorpion 2017 zilveren munt is een uitgave van de Amerikaanse munthuis bekend onder de naam Scottsdale Silver. Het ontwerp van deze munt staat volledig in het teken van de zogenaamde Deathstalker schorpioen – een van de giftigste schorpioenen ter wereld. De munt is geslagen in puur zilver met een zuiverheid van 999/1000 en een gewicht van 1 troy ounce (31.1 gram).

Ontwerp van de  1 Oz Tsjaad Scorpion 2017 zilveren munt
De afbeelding op deze zilveren munt is geïnspireerd door de dodelijkste schorpioen van het Afrikaanse continent. De Deathstalker wordt in een abstract en gedetailleerd design weergegeven. De munt wordt uitgegeven door Scottsdale Silver in samenwerking met de Republiek Tsjaad en vertegenwoordigt daarom een nominale waarde van 500 CFA-frank. Deze munt is uitgebracht als een gelimiteerde uitgave van slechts 50.000 zilveren munten voor wereldwijd verkoop.

Bestel direct uw 1 Oz Tsjaad Scorpion 2017 zilveren munt
U kunt de 1 Oz Tsjaad Scorpion 2017 zilveren munt direct bestellen online of in onze winkel. Deze munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via de producent. Gegevens over onder andere de afmeting en herkomst van deze zilveren Tsjaad Scorpion 2017 munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantScottsdale Mint
HerkomstTsjaad
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2017
Oplage50.000
Nominale waardeFranc CFA 500,-
Diameter (mm)39
Dikte (mm)2,9
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Tsjaad Scorpion 2017 zilveren munt