Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Maple Leaf 2018 gouden munt

Deze 1 Oz gouden Maple Leaf 2018 is bekend als de eerste zuivere gouden beleggingsmunt ter wereld. Deze gouden munt wordt al sinds 1979 geproduceerd door Royal Canadian Mint en heeft een zuiverheid van 999,9/1000goud (24 kt). Het gewicht van 1 Troy Ounce komt overeen met 31,1 gram.

Niet leverbaar

SKU
GMMALE1T18

De 1 oz gouden Maple Leaf 2018 is de officiële gouden beleggingsmunt van Canada en wordt al sinds 1979 geproduceerd door de Royal Canadian Mint. De Maple Leaf serie is al jaren wereldwijd enorm populair. Veel mensen zullen deze munt herkennen als een van de eerste beleggingsmunten met de hoogste zuiverheidsgehalte van 99,99% (24 karaat) goud. Vandaag de dag worden deze gouden munten nog steeds met deze zuiverheid en met hetzelfde herkenbaar ontwerp geslagen en is in Canada ook nog eens te gebruiken als wettelijk betaalmiddel.

De kenmerken van de gouden Maple Leaf 2018
Naast deze populaire uitvoering met een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram), wordt de gouden Maple Leaf ook in kleinere uitvoeringen van 1/2, 1/4, 1/10 en 1/20 Troy ounce. De voorzijde van de Maple Leaf toont het esdoornblad, bekend als het nationale embleem van Canada. De andere zijde van de gouden munt geeft het portret weer van Koningin Elizabeth II, omringd door het opschrift ‘Elizabeth II’, ‘50 Dollars’ en het jaar van uitgifte. De Maple Leaf munten zijn wereldwijd bekend en derhalve makkelijk verhandelbaar.

Gouden Maple Leaf 2018 editie
Deze editie van de Gouden Maple Leaf troy ounce munt kunt u direct toevoegen aan uw gouden portefeuille . Voor details over de afmetingen, zuiverheid van het goud en de verwachte levertijd van deze munt, kijkt u onder het tabje “Extra Informatie”. Deze gouden munt wordt het hele jaar door geproduceerd en komt rechtstreeks van leverancier Royal Canadian Mint.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2018
Nominale waardeCA$ 50,-
Diameter (mm)2,8
Dikte (mm)30
VerpakkingMunthoes, per 10 in tube, per 100 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf 2018 gouden munt