Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Lunar Series II Hond 2018 gouden munt

Volgens de Chinese jaartelling is 2018 bekend als “het jaar van de hond”. Daarom wordt deze Lunar Hond 2018 gouden troy ounce munt geslagen met de afbeelding van een hond als thema. De munt is ontworpen in 9999/1000 fijn goud en wordt nieuw geleverd in een capsule.

In voorraad

In voorraad

SKU
GMLU1T18
€ 2.004,66

Wederom heeft de Perth Mint een prachtige gouden munt ontworpen: de 1 Oz Lunar Hond 2018. Dit is inmiddels de elfde munt uit de Lunar Series II, geïnspireerd door symbolen uit de Chinese dierenriem. Het jaar 2018 staat volledig in het teken van de hond en op deze gouden munt zien wij een hond afgebeeld in een rotsachtige omgeving. De keerzijde geeft het portret weer van de Britse koningin Elizabeth II samen met het jaar 2018 en gegevens over het gewicht en fijnheid van het goud.

Lunar Hond 2018: 1 Troy Ounce verzamelmunt
Deze 1 Oz Lunar Hond gouden munt bevat 99.99% puur goud in een gewicht van 31,1 gram met een zeer gedetailleerde afwerking. De munt is verkrijgbaar in vele verschillende maten vanaf 1/20 troy ounce tot een reuze exemplaar van 1 kilo. Elk jaar wordt een beperkt aantal van deze munten geproduceerd. Deze 1 troy ounce exemplaar heeft dan ook slechts een maximale oplage van 30.000 stuks. Deze gouden munten blijven daarom niet lang verkrijgbaar en ook hier geldt op=op.

Bijzondere Lunar Hond 2018 gouden munt kopen
De Lunar series blijft ongekend populair, vooral in China waar deze munten fanatiek worden verzameld. Ook in de rest van de wereld is deze gouden munt erg populair als verzamel- en beleggingsmunt. Op de website van Goudpensioen vindt u alle denominaties van de gouden Lunar Hond munten. In onze veilige webshop bestelt u eenvoudig en snel uw munt. Specificaties treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Goud
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2018
Oplage 30.000
Nominale waarde AU$ 100,-
Diameter (mm) 39,3
Dikte (mm) 2,5
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series II Hond 2018 gouden munt