Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Lunar Series I Varken 2007 zilveren munt

Koop direct uw 1 Oz Lunar Series I Varken 2007 zilveren munt. Geslagen in puur .999 zilver met een gewicht van 31,1 gram en afkomstig van de Perth Mint in Australië. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMS1LU1T07
€ 105,00

Bent u op zoek naar een unieke munt voor uw verzameling die u niet alleen kunt bewonderen als liefhebber van zilveren munten, maar ook kan gebruiken als belegging in de markt van edelmetaal? Bekijk dan de 1 Oz Lunar Series I Varken 2007 zilveren munt van Perth Mint eens. Deze munt is namelijk niet alleen van de beste kwaliteit, maar is bovendien uitgerust met een gedetailleerde afbeelding.

De Lunar Serie I van Perth Mint
De 1 Oz Lunar Series I Varken 2007 zilveren munt is één van de twaalf munten van de zogeheten Lunar Serie I van Perth Mint. Deze serie is door het gespecialiseerde munthuis Perth Mint ontworpen in het kader van de Chinese dierenriem, ofwel de dieren die bij de Chinese astrologie horen. En omdat de 1 Oz Lunar Series I Varken 2007 zilveren munt in het jaar 2007 geslagen is en dit jaar volgens de Chinese dierenriem in het teken staat van het varken, is het logisch dat deze munt geheel in het teken staat van dit bijzondere dier.

Ontwerp van de 1 Oz Lunar Series I Varken 2007 zilveren munt
De 1 Oz Lunar Series I Varken 2007 zilveren munt bevat een gedetailleerde afbeelding van het varken, die met alle nauwkeurigheid in het zuivere zilver van de munt is geslagen. Zo heeft de munt een zuiverheid van 999/1000 en valt de munt onder de beste munten op de markt. De munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce, ofwel 31,1 gram.* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2007
Oplage 87.009
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 3,2
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Varken 2007 zilveren munt