Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt

Bestel direct uw 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt. Onderdeel van de populaire serie van de Australische Perth Mint en geslagen in puur zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMS1LU1T01
€ 119,54

De 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt is een zilveren munt in de hoge zuiverheid van 999/1000, die geslagen is in het jaar 2001 door munthuis Perth Mint. Dit Australische munthuis is al vele jaren gespecialiseerd in het slaan van de beste munten op de markt, die naast een hoge verzamelwaarde ook een hoge beleggingswaarde hebben op de markt voor edelmetalen.

Kenmerken van de 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt
De 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt is onderdeel van de Lunar Serie I van Perth Mint. Deze serie is geslagen in het teken van de Chinese dierenriem, onderdeel van de traditionele Chinese astrologie. De munt bevat een gedetailleerde afbeelding van de slang, die op de munt geëerd wordt vanwege het jaar van de slang in 2001. Aan de andere zijde van de munt ziet u een afbeelding van de koningin van het Verenigd Koninkrijk: Koningin Elizabeth.

Het gewicht van de 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt
De 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt heeft een gewicht van 1 Oz, ook wel 1 Troy Ounce genoemd. Dit gewicht dat gebruikt wordt voor edelmetaal komt overeen met een standaard gewicht van 31,1 gram. Bestelt u de 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt, dan krijgt u dus aan 31,1 gram zilver van de hoogste zuiverheid.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2001
Oplage 71.301
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 3,2
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt