Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Krugerrand 2020 zilveren munt

De zilveren Krugerrand 2020 is een munt van de Rand Refinery uit Zuid-Afrika en is een van de eerste edities van deze wereldbekende munt in het zilver. Geslagen in 31,1 gram zilver met een 99,99% zuiverheid. Meer gegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

SKU
ZMKR1T20
€ 26,28
  • Koop 25 voor € 25,78 en bespaar 1.9%

Deze 1 Oz Krugerrand 2020 munt is de zilveren tegenhanger van één van de meest bekende gouden beleggingsmunten ter wereld. Met deze munt, gaat het Zuid-Arikaanse munthuis de concurrentie aan met zeer populaire zilveren munten als de Canadese Maple Leaf en de Wiener Philharmoniker.

Ontwerp van de 1 Oz Krugerrand 2020 zilveren munt
De vormgeving van deze munt wijkt in principe niet af van de gouden variant. Wij zien de afbeelding van de welbekende springbok en gegevens met betrekking tot het jaar van uitgifte en de zuiverheid en het gewicht van het edelmetaal. Aan de keerzijde wordt het gezicht van Paul Kruger, de vijfde en laatste president van de Zuid-Afrikaansche Republiek. Het opvallende aan de Zuid-Afrikaanse Krugerrand  is dat het een wettelijk betaalmiddel is zonder nominale waarde.

De 1 Oz Krugerrand 2020 zilveren munt kopen
Deze zilveren munt is ideaal als investering in zilver of om toe te voegen aan uw verzameling zilveren munten. De munt is geslagen in 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver en kan als enkele munt besteld worden of in een tube of monsterbox. Meer gegevens over deze zilveren munt kunt u vinden door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Rand Refinery
Herkomst Zuid Afrika
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Diameter (mm) 3
Dikte (mm) 38
Verpakking Munthoes, per 25 in tube, per 500 in monsterbox
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Krugerrand 2020 zilveren munt