Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Koala 2021 zilveren munt

Koop de 1 Oz Koala 2021 zilveren munt. Deze is ontworpen met een herkenbare afbeelding van de Australische Koala. Geslagen in zilver met een zuiverheid van 999,9/1000 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Meer gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMKOAL1T21
€ 43,52
Producent
  • The Perth Mint

Deze 1 Oz Koala 2021 zilveren munt is uitgegeven door de Perth Mint in Australië. Deze zilveren munt is afkomstig van de jaarlijks terugkerende Koala serie. Op deze munt wordt de bekende Koala afgebeeld. Elk jaar verschijnt er een nieuwe editie van deze zilveren munt met een steeds wisselende afbeeldingen van de Koala.

De 1 Oz Koala 2021 zilveren munt uit Australië
Deze zilveren munt heeft een zuiverheid van 999,9 puur zilver en heeft een gewicht van 31,1 gram. Op de 1 Oz Koala 2021 munt zien wij een slaperige koala zittend in een boom. Op de keerzijde van de munt is een afbeelding van Koningin Elizabeth II te zien. Ook de nominale waarde van 1 Australische dollar wordt hier vermeld.

De 1 Oz Koala 2021 munt direct bestellen
Breidt uw verzameling van de jaarlijkse terugkerende Koala munten uit met deze 1 Oz Koala 2021 zilveren munt. Deze munt koopt u direct in onze webshop. Dit product is los te bestellen en wordt geleverd in een originele capsule. Meer informatie over onder andere de actuele levertijd kunt u vinden onder het tabje "Extra Informatie".

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2021
Oplage300.000
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)2,7
Dikte (mm)40,4
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Koala 2021 zilveren munt