Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Koala 2017 zilveren munt

Koop direct de 1 Oz Koala 2017 munt. Deze is ontworpen met een herkenbare afbeelding van de Australische Koala. Geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Meer gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMKOAL1T17
€ 55,70

Deze 1 Oz Koala 2017 zilveren munt is uitgegeven door de Perth Mint in Australië. Deze zilveren munt is onderdeel van de jaarlijkse Koala serie. Op deze munt wordt de bekende Koala afgebeeld. Elk jaar verschijnt er een nieuwe editie van deze zilveren munt met steeds wisselende afbeeldingen van de Koala.

De zilveren 1 Oz Koala 2017 munt uit Australië
Deze zilveren munt heeft een zuiverheid van 999 puur zilver en heeft een gewicht van 31,1 gram. De munt heeft een diameter van 40,40 mm en de dikte van de munt is 2,70 mm. Op de 1 Oz Koala 2017 munt zien wij een volwassen koala afgebeeld, hij zit naast de stam van een eucalyptus boom. Op de keerzijde van de munt is een afbeelding van Koningin Elizabeth II te zien. Ook de nominale waarde van 1 Australische dollar wordt hier vermeld.

De 1 Oz Koala 2017 munt meteen bestellen
Breidt uw verzameling van de jaarlijkse terugkerende Koala munten uit met deze 1 Oz Koala 2017 zilveren munt. Deze munt koopt u direct in onze webshop. Dit product is los te bestellen en wordt geleverd in een originele capsule. Meer informatie over onder andere de actuele levertijd kunt u vinden bij het tab "Extra Informatie".


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2017
Oplage 298.937
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,4
Dikte (mm) 2,7
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Koala 2017 zilveren munt