Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Australische Bird of Paradise - Victoria's Riflebird 2018 zilveren munt

De 1 Oz Australische Bird of Paradise – Victoria’s Riflebird 2018 is een bijzondere zilveren munt geslagen door de Australische Perth Mint in een gewicht van 31,1 gram. Deze munt is uitgegeven in een oplage van 50.000 munten voor wereldwijd verkoop. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMBPVF1T18

Wederom komt Perth Mint met een prachtig ontworpen zilveren munt. De 1 Oz Australische Bird of Paradise – Victoria’s Riflebird 2018 zilveren munt staat in het teken van de paradijsvogel, welke in het land Australië voorkomt.  Bovendien is deze munt beperkt geslagen – er zijn slechts 50.000 stuks beschikbaar voor de verkoop wereldwijd.

Kenmerken van de 1 Oz Australische Bird of Paradise 2018 zilveren munt
Deze zilveren munt kenmerkt zich door een zeer gedetailleerde afbeelding van de paradijsvogel  uit Australië. Zijn prachtige vleugels zijn hierop goed te zien. Deze vogel staat bekend om zijn paringsrituelen. Om de illustratie heen staat de tekst: Australian Bird Of Paradise. Daarnaast staat de zuiverheid van het zilver en het gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram).

De 1 Oz Bird of Paradise – Victoria’s Riflebird 2018 zilveren munt te bestellen
U kunt deze prachtige munt van zilver bemachtigen door een bestelling te plaatsen direct in de Goudpensioen webshop. Deze munten zijn niet alleen geschikt om zelf in de muntenverzameling op te nemen, maar kunnen ook uitstekend als uniek en origineel geschenk cadeau worden gegeven. U kunt alle specificaties bekijk door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2018
Oplage50.000
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Australische Bird of Paradise - Victoria's Riflebird 2018 zilveren munt