Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Australië Emu 2018 gouden munt

De 1 Oz Australie Emu 2018 gouden munt is geslagen door Perth Mint en uitgeven in een gelimiteerde oplage van 5.000 munten. Bevat 31,1 gram puur goud met een prachtig ontwerp van een emoe. Meer specificaties treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
GMAUEM1T18

Deze 1 Oz Australie Emu 2018 gouden munt is een uitgave van Perth Mint. Een prachtig ontworpen munt met een Australische thema en afbeelding van de emoe. De gouden editie van deze munt is beperkt geslagen; er zijn slechts 5.000 munten beschikbaar voor de wereldwijde verkoop. Deze munt heeft een gewicht van 1 troy ounce, welke overeenkomt met 31,1 gram aan puur goud.

Kenmerken van de gouden Australië Emu 2018
Het ontwerp van deze gouden munt is net als de zilveren editie geïnspireerd door de tweede grootste vogel van Australië, de emoe. Deze vogel kan tot wel 2 meter hoog worden met een gewicht van rond de 60 kilo. Op deze gouden munt zien wij een emoe afgebeeld  in een natuurlandschap van bomen en struiken samen met de tekst “Australian Emu”. Daarnaast is het jaar van uitgifte en de 9999 zuiverheid genoteerd.

De 1 Oz Australië Emu 2018 gouden munt kopen
U koopt deze gouden munt eenvoudig en veilig bij ons online. Vanwege de lage oplage is deze munt te koop zo lang nog beschikbaar bij de producent. Meer informatie met betrekking tot de specificaties, beschikbaarheid en verwachte levertijd treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2018
Oplage5.000
Nominale waardeAU$ 100,-
Diameter (mm)32
Dikte (mm)2,5
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Australië Emu 2018 gouden munt