Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Australië Draak & Feniks 2018 gouden munt

De 1 Oz Australië Draak & Feniks 2018 is een bijzondere gouden munt geslagen door de Australische Perth Mint in een gewicht van 31,1 gram. Deze munt is uitgegeven in een zeer kleine oplage van 5.000 munten voor wereldwijd verkoop. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
GMAUDP1T18
€ 2.155,50

Deze 1 Oz Australië Draak & Feniks 2018 gouden munt is een uitgave van de Perth Mint in Australië. Een bijzonder fraai ontworpen gouden munt geproduceerd in een zeer gelimiteerde oplage van slechts 5.000 gouden munten, welke beschikbaar zijn voor wereldwijd verkoop. Een verrijking voor uw verzameling gouden munten.

Alle gouden munten uit deze serie


Ontwerp van de 1 Oz Australië Draak & Feniks 2018 gouden munt
Het ontwerp van deze gouden munt staat in het teken van de draak en de feniks, twee dieren die bekend zijn uit de mythologie. Op deze munt draaien deze twee beesten om een vlammende parel, die symbool staat voor kennis en kracht. De munt is geslagen in goud met een zeer hoge zuiverheid van .9999 fijngoud en heeft een gewicht van 31,1 gram.

Bestel direct uw 1 Oz Australië Draak & Feniks 2018 gouden munt
Wees er snel bij wanneer u deze munt wenst te bemachtigen – vanwege zijn zeer beperkte oplage, is de Australie Draak & Feniks munt verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Plaats direct uw bestelling in onze webshop en reken veilig en vertrouwd af. Meer gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Goud
Zuiverheid 999,5
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2018
Oplage 5.000
Nominale waarde AU$ 100,-
Diameter (mm) 32
Dikte (mm) 2,5
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Australië Draak & Feniks 2018 gouden munt