Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

Meer afbeeldingen

1 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 oz Andorra Eagle is een prachtige gouden munt met unieke afbeelding van een adelaar op de voorzijde. Aan de achterkant van de munt is het wapenschild van Andorra afgebeeld. De gouden munt van 1 troy ounce ofwel 31,10 gram is een uniek verzamelobject en een uitstekende investering in gouden munten. De nominale waarde van de 1 oz Andorra Eagle is vastgesteld op 100 diners. aan de achterkant is het wapenschild van Andorra afgebeeld.De 1 oz Andorra Eagle is een gouden munt met een gewicht van 31,1 gram dat ook wel wordt aangeduid als 1 Troy ounce. De munt is afkomstig uit Andorra en kent een nominale waarde van 100 diners. De aankoop van deze munt kan, gelet op de waarde van deze munt, als een uitstekende investering worden beschouwd. Voor liefhebbers van het verzamelen van munten is de 1 oz Andorra Eagle uiteraard eveneens een fantastische aanwinst. Deze gouden munt heeft een diameter van 30,10 millimeter en heeft een dikte van 2,50 millimeter.

Unieke gouden munt met adelaar
De 1 oz Andorra Eagle kent een originele vormgeving en design met aan de voorzijde de afbeelding van een net gelande adelaar met wijd gespreide vleugels. Verder staat de nominale waarde van 100 diners eveneens op de voorzijde onder de adelaar net als het jaar van uitgifte. Onderaan is de zuiverheid van 999,9 goud genoteerd. Op de achterkant van de gouden 1 troy ounce Andorra Eagle is het wapenschild van Andorra te herkennen, zoals dat ook staat afgebeeld op de nationale vlag van het land

Andorra Eagle munt bestellen
De 1 Troy Ounce Andorra Eagle munt is direct te bestellen. Overigens kent deze Andorra Eagle serie een reeks munten die verkrijgbaar zijn al vanaf 1 gram goud. Uw bestelling kunt u secuur en eenvoudig via onze webshop plaatsen. Daarnaast kunt u ook uw order doorgeven en contant afrekenen in onze winkel. Ongeacht op welke wijze u bestelt, kunnen wij uw order per verzekerde post naar u toesturen of kunt u deze in onze winkel afhalen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal Diverse
Afmeting Ø 30,10 x dikte 2,50 mm
Nominale waarde 100,- Diners
Certificaat Nee
Herkomst Andorra
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha