Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/20 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

Meer afbeeldingen

1/20 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1/20 Troy Oz Andorra Eagle is een gouden munt met de puurste zuiverheid van 999,9/1000. Deze munt is uitgegeven met een ontwerp van een adelaar en het wapenschild van Andorra. Deze munt bevat 1,55 gram aan goud.De Andorra Eagle is een bijzonder gouden munt uit het land Andorra. Gouden Andorra Eagle munten zijn in 2009 voor het eerst verschenen in een gewicht van 1 Troy Ounce. Al snel werden er ook kleinere versies van de munt geproduceerd. De 1/20 Troy Ounce editie bevat 1,55 gram puur goud en is daarmee iets zwaarder dan de 1 gram Andorra Eagle. De munt heeft een diameter van 14,11 millimeter en een dikte van slechts 0,6 millimeter. Gouden Eagle munten hebben allen een zuiverheid van 999,9/1000.

Andorra Eagle munt
Deze gouden munt wordt altijd afgedrukt met dezelfde ontwerp van een adelaar met gespreide vleugels. De vogel bevindt zich op een rots. Hieronder wordt de nominale waarde in Diner uitgedrukt. De Diner is een kunstmatige valuta en hierdoor is de Andorra Eagle een pseudomunt te noemen. De wettig betaalmiddel in Andorra is vandaag de dag de Euro. Het land heeft echter nooit een eigen munteenheid gekend. Voor de invoering van de Euro werd de valuta van de landen Frankrijk en Spanje gebruikt. Alle Eagle munten bevatten dezelfde afbeelding van de adelaar op de voorkant. Op de achterzijde van deze munten wordt het wapenschild van Andorra weergegeven.

Gouden Andorra Eagle bestellen
De Andorra munten worden rechtstreeks geleverd van de producent en zijn verkrijgbaar in een reeks verschillende maten, ook in de populaire gewichten van 1 gram en 1 Troy Ounce Eagles. Alle munten zijn bij ons te bestellen via de webshop of kunt u persoonlijk in onze winkel terecht. Ongeacht op welke wijze u bestelt, kunnen wij uw order per verzekerde post naar u toesturen of kunt u deze in onze winkel afhalen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 1,55 gram | 1/20 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal Diverse
Afmeting Ø 14,11 mm x dikte 0,6 mm
Nominale waarde 5,- Diners
Certificaat Nee
Herkomst Andorra
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/20 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha