Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/2 Oz Lunar Series III Muis 2020 zilveren munt

De 1/2 Oz Lunar Series III Muis 2020 zilver munt is onderdeel van de Lunar Serie III. Het jaar 2020 staat helemaal in het teken van de muis die op deze munt wordt afgebeeld. De munt wordt in een originele capsule geleverd en bevat zilver met een gehalte van 999/1000 en een gewicht van 1/2 troy ounce (15,55 gram). Meer informatie treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMLUN1/2T20

Deze 1/2 Oz Lunar Muis 2020 zilveren munt is de eerste munt uit de Lunar Series III muntenserie. Zoals we gewend zijn uit de voorgaande series, wordt deze munt geslagen met een exclusief ontwerp, dit jaar in het teken van het jaar van de Muis. Wees er snel bij om deze munt aan uw collectie toe te voegen.

Ontwerp van de 1/2 Oz Lunar Series III Muis 2020
De Australische Lunar munten worden jaarlijks uitgegeven door Perth Mint en worden gekenmerkt door een zeer gedetailleerd ontwerp. De serie is geïnspireerd door symbolen uit het Chinese dierenriem waarin elk jaar uit de 12-jarige cyclus door een ander dier wordt vertegenwoordigd. In het jaar 2020 staat dit ontwerp volledig in het teken van het eerste symbool uit deze cyclus: de Muis.

De 1/2 Oz Lunar Muis 2020 munt in het zilver kopen
De 1/2 Oz Lunar Muis 2020 is geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en weegt precies 1/2 troy ounce (15,55 gram).U koopt deze munt direct in onze webshop. Deze munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via Perth Mint. Deze munt kan eenvoudig besteld worden in onze webshop of in onze winkel in Amsterdam. Gegevens over onder andere de afmeting, herkomst en nominale waarde van deze zilveren munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 15,55 gram | 1/2 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 36,6
Dikte (mm) 2,3
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/2 Oz Lunar Series III Muis 2020 zilveren munt