Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt

Bestel direct uw 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt. Onderdeel van de populaire serie van de Australische Perth Mint en geslagen in puur zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Op aanvraag

Op aanvraag

SKU
ZMS1LU1T01

De 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt is een zilveren munt in de hoge zuiverheid van 999/1000, die geslagen is in het jaar 2001 door munthuis Perth Mint. Dit Australische munthuis is al vele jaren gespecialiseerd in het slaan van de beste munten op de markt, die naast een hoge verzamelwaarde ook een hoge beleggingswaarde hebben op de markt voor edelmetalen.

Kenmerken van de 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt
De 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt is onderdeel van de Lunar Serie I van Perth Mint. Deze serie is geslagen in het teken van de Chinese dierenriem, onderdeel van de traditionele Chinese astrologie. De munt bevat een gedetailleerde afbeelding van de slang, die op de munt geëerd wordt vanwege het jaar van de slang in 2001. Aan de andere zijde van de munt ziet u een afbeelding van de koningin van het Verenigd Koninkrijk: Koningin Elizabeth.

Het gewicht van de 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt
De 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt heeft een gewicht van 1 Oz, ook wel 1 Troy Ounce genoemd. Dit gewicht dat gebruikt wordt voor edelmetaal komt overeen met een standaard gewicht van 31,1 gram. Bestelt u de 1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt, dan krijgt u dus aan 31,1 gram zilver van de hoogste zuiverheid.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2001
Oplage71.301
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdOp aanvraag

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Slang 2001 zilveren munt