Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

100 gram CombiBar zilverbaar (100 x 1 gram)

De zilveren CombiBar is een zilverbaar van 100 gram die verdeeld is in afbreekbare 1 gram stukjes. Deze Combibar is gemaakt van 99,9% puur zilver. Elk 1 gram zilverbaartje is voorzien van officiële stempels van de smelter met gehalte aanduiding en het gewicht zodat u van optimale financiële flexibiliteit kunt genieten. Kijk voor meer product gegevens onder het tabje "Extra Informatie".

Indien dit product niet beschikbaar is, is het mogelijk dat de "100 gram zilver Combibar muntbaar" wel beschikbaar is.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZBCB100
€ 210,26
  • Koop 10 voor € 209,05 per stuk en bespaar 0.6%
  • Koop 25 voor € 207,84 per stuk en bespaar 1.2%
  • Koop 50 voor € 206,63 per stuk en bespaar 1.7%
  • Koop 100 voor € 205,42 per stuk en bespaar 2.3%

Deze zilveren Combibar is ontworpen met breeklijnen, waardoor het bijzonder eenvoudig is om op elk gewenst moment een 1gram zilverbaartje af te breken. De Combibaar van 100 keer 1 gram is erkend als “Good Delivery Status” zilver door de London Bullion Market Association (LBMA), zodat u het zilver makkelijke weer kunt verhandelen overal ter wereld. Daarnaast kan (een deel) van uw Combibar als een originele geschenk worden weggegeven.

Ontwerp van de Combibar zilverbaar
De 100 gram Combibar kent een zuiverheid van 99,9 puur zilver en heeft een lengte van 105 millimeter, een dikte van 1,5 millimeter en een breedte van 74 millimeter. De afbreekbare stukjes wegen precies 1 gram. Combibars worden door uiteenlopende fabrikanten geproduceerd, maar uiteraard bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

De 100 gram Combibar direct kopen
U kunt de deelbare zilverbaar online bestellen in onze webshop en desgewenst meerdere exemplaren tegelijk bestellen. In dat geval profiteert u namelijk van een nog voordeliger tarief. Selecteer het gewenste aantal en plaats uw bestelling in de winkelwagen, waarna u direct kunt afrekenen of verder kunt winkelen. Meer product gegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal100 gram
Zuiverheid999
Breedte (mm)74
Hoogte (mm)105
Dikte (mm)1,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 gram CombiBar zilverbaar (100 x 1 gram)