Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

100 gram zilver CombiBar muntbaar (100 x 1 gram)

De zilveren CombiBar wordt geleverd als één zilverbaar van 100 gram. Deze Combibar heeft een fijnheid van 99,9% puur zilver. Doordat deze zilveren Combibar makkelijk te delen is kunt u zelf kleinere zilverbaartjes maken. Deze zilver CombiBar wordt nieuw in een capsule geleverd direct van de smelter. De Cook Islands zilveren Combibar komt zonder certificaat. Elke 1 gram zilverbaartje is voorzien van officiële stempels van de smelter met gehalte aanduiding en het gewicht.

Indien dit product niet beschikbaar is, is het mogelijk dat de "100 gram zilverbaar Combibar" wel beschikbaar is.

Niet leverbaar

SKU
ZMCOIS100x1

De zilveren Combibar beschikt over zogenoemde breeklijnen, waardoor het bijzonder eenvoudig is om op elk gewenst moment een zilverbaartje af te breken. De baar van 100 keer 1 gram heeft een Good Delivery status, zodat u het zilver overal op de wereld op een makkelijke manier weer kunt verhandelen. Het voordeel van de mogelijkheid om de baar in kleinere stukjes van 1 gram te verdelen is dat het zilver ook als een origineel geschenk kan worden weggegeven.

Kenmerken100 keer 1 gram zilverbaar Combibar
Naast de hoogste zuiverheid van 99,9 puur zilver kent deze deelbare 100 gram Combibar ook nog een aantal andere specifieke kenmerken. Zo heeft de zilveren baar een lengte van 105 millimeter, een dikte van 1,5 millimeter en een breedte van 74 millimeter. U kunt verschillende afbeeldingen van deze 100 keer 1 gram Combibar van zilver bekijken, zodat u een goede indruk krijgt. U kunt de deelbare zilveren baar online bestellen bij Goudpensioen.nl en desgewenst meerdere exemplaren tegelijk bestellen. In dat geval profiteert u namelijk van een nog voordeliger tarief. De Combibar wordt door uiteenlopende fabrikanten geproduceerd, maar uiteraard bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Selecteer het gewenste aantal en plaats uw bestelling in de winkelwagen, waarna u direct kunt afrekenen of verder kunt winkelen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal100 gram
Zuiverheid999
JaarDiverse
Nominale waardeCI$ 0,10 per stuk (totaal: CI$ 10,-)
Breedte (mm)74
Hoogte (mm)105
Dikte (mm)1,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 gram zilver CombiBar muntbaar (100 x 1 gram)