Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Cook Islands palladium munt (diverse jaren)

De 1 troy ounce Cook Islands palladium munt wordt over de hele wereld beschouwd als een van de bekendste beleggingsmunten. De palladium munt weegt 1 oz en kent een zuiverheid aan puur palladium van 999,5. De 1 troy ounce Cook Islands palladium munt is bij Goudpensioen.nl in uiteenlopende jaartallen beschikbaar. Het bekende zeilschip de Bounty en koningin Elizabeth II staan afgebeeld op de munt, die een nominale waarde kent van 50 dollars.

Niet leverbaar

SKU
PDCOIS1T-H

De 1 troy ounce Cook Islands palladium munt wordt door Goudpensioen.nl in verschillende jaartallen geleverd. Het betreffende jaar waarin de munt geslagen is staat afgebeeld op de munt. De 1 troy ounce Cooks Islands palladium munt met een gewicht van 31,10 gram is geslagen in puur palladium van 999,5. U kunt de 1 oz palladium, munt die over de hele wereld bekend staat als een van de bekendste beleggingsmunten, kopen als waardevol verzamelobject of uiteraard om als belegging te laten dienen. Bestel een of meerdere exemplaren van deze bijzondere munt eenvoudig online bij Goudpensioen.nl.

Kenmerken 1 troy ounce Cook Islands palladium munt
De 1 troy ounce Cook Islands palladium munt heeft enkele bijzondere kenmerken, zoals de afbeelding van een zeilschip. Het zeilschip is een tot in detail uitgevoerde afbeelding van het schip de Bounty. Het design met deze afbeelding maakt de munt dan ook uniek in zijn soort. Onder het schip ziet u de nominale waarde van 50 dollars staan en daaronder wordt de zuiverheid van de 1 troy ounce Cook Islands palladium munt vermeld. De munt van palladium heeft een diameter van 32 millimeter. Op de andere kant van deze 1 troy ounce palladium munt bevindt zich een portret van koningin Elizabeth II.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstCook Islands
MetaalPalladium
Zuiverheid999,5
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
JaarDiverse
Nominale waardeCI$ 50,-
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Cook Islands palladium munt (diverse jaren)