Fysiek goud kopen is zekerheid!
Wilt u zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de bescherming van uw vermogen? Door fysiek goud te kopen, heeft u echt, tastbaar goud, letterlijk in eigen handen. Het bezitten van fysiek goud is voor velen een geruststellende gedachte. Na de diverse drama’s met omvallende banken kiezen veel mensen ervoor om zelf de controle te nemen over hun vermogen en om niet langer uitsluitend afhankelijk te zijn van een bank. Uw vermogen op uw spaarrekening biedt tegenwoordig niet langer dezelfde zekerheid als vroeger, fysiek goud doet dat wel!

Fysiek goud kopen, een veilig idee
Het bezitten van fysiek goud is een veilige haven in economisch turbulente tijden. Edelmetalen presteren beter dan aandelen bij een financiële crisis en valuta devaluatie. Bankencrisis, overheidstekorten en de versnelde waardevermindering van veel valuta zorgen voor veel negatieve effecten op de aandelenmarkt. Veel investeerders vluchten daarom naar de veiligheid van fysieke edelmetalen. In deze financieel onzekere tijden heeft u met fysiek goud tenminste de zekerheid dat u écht geld in handen heeft. Aandelen dalen in waarde, geld wordt steeds minder waard, maar goud blijft altijd zijn universele waarde behouden! Goud kopen is dus niet eens zo een slecht idee.

Goudbaren kopen of gouden munten kopen?
Fysiek goud  is verkrijgbaar in de vorm van gouden munten of goudbaren. Gouden munten kopen zijn ideaal voor kleinere investeringen, voor het beleggen van grotere bedragen is het kopen van goudbaren een veilige keuze. Wereldwijd zijn gouden munten van 1 troy ounce (31,103 gram) goud de gebruikelijkste manier om in fysiek goud te investeren. Bekende gouden munten zijn bijvoorbeeld de Canadian Maple Leaf, de American Eagle en de Mexicaanse Libertad. Deze munten zijn wereldwijd bekend en eenvoudig te verhandelen. Voor de aankoop van grotere hoeveelheden fysiek goud zijn goudbaren erg geschikt. Bij aankoop van gouden munten of goudbaren als belegging hoeft u geen BTW te betalen.

Goud kopen
Het aankopen van fysiek goud doet u niet dagelijks. Daarom informeert Goudpensioen.nl u deskundig over de aanschaf van fysiek goud. Afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden overleggen wij u over de mogelijkheden voor een veilige bescherming van uw vermogen.