Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

50 gram goudbaar Umicore

U koopt een nieuw gegoten 50 gram goudbaar. Dit product is voorzien van de officiële stempels van smelter Umicore en bevat goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Door een “Good Delivery Status” waarborg van de LBMA blijft uw aankoop wereldwijd verhandelbaar. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor exacte afmetingen en de actuele levertijd van dit product.

In voorraad

In voorraad

SKU
GBU50
Producent
  • Umicore

Deze 50 gram goudbaar wordt u aangeboden met een zuiverheid van 99,99% (24 karaat) puur goud. Deze goudbaar is geslagen uit puur goud en is afkomstig van een London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerd smeltersbedrijf, namelijk Umicore. U ontvangt altijd een nieuw gegoten 50 gram goudbaar in een gesealde verpakking. Een goudbaar van dit gewichtsklasse is een perfecte aanvulling op uw goudportefeuille en biedt aangename flexibiliteit.

50 gram goud met “Good Delivery Status”
De LBMA houdt toezicht op de goud- en zilvermarkt en erkent zowel de zuiverheid van het goud als het gewicht van dit Umicore baartje. Door de toegewezen “Good Delivery Status” keurmerk, kunt u uw aankoop overal ter wereld verhandelen zonder dat verder inspectie van het product nodig is. Dit geldt overigens voor alle goudbaren die u in onze webshop treft, ongeacht of u nou een enkele gram of bijvoorbeeld een grotere 100 gram goudbaar koopt. 

Bestel de 50 gram Umicore goudbaar
Door onze nauwe samenwerking met het smeltbedrijf kunnen wij deze goudbaar van 50 gram houden wij de levertijd zeer kort. U bestelt dit product gemakkelijk en secuur in onze webshop en rekent eenvoudig af via iDeal of met een bancaire spoedoverboeking. Umicore goudbaren kunt u ook direct in onze winkel kopen, waar wij u graag persoonlijk en zonder afspraak helpen. Wanneer u op het tabje “Extra Informatie” klikt, kunt u de actuele beschikbaarheid van dit product bekijken.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantUmicore
HerkomstBelgië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal50 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)46
Hoogte (mm)26
Dikte (mm)2,3
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitGecirculeerd
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50 gram goudbaar Umicore