Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

5 x 1 gram Heraeus Multicard goudbaren

De 5 x 1 gram Multicard wordt geproduceerd door edelmetaalspecialist, Heraeus. De Multicard bestaat uit vijf goudstaven met een individueel gewicht van 1 gram. Deze staven kunnen dan ook onafhankelijk van elkaar worden verhandeld. De Multicard bevat ook informatie over de 999.9 zuiverheid van het goud. Alle staven zijn voorzien van een individueel serienummer.

Niet leverbaar

SKU
GBHM5
Producent
  • Heraeus

De Multicard is een lijn geïntroduceerd door Heraeus speciaal voor mensen die willen investeren in een goudproduct met veel financiële flexibiliteit. De Multicard bestaat uit vijf bars van 1 gram die worden geleverd in een duurzaam en handig gesealde verpakking. De afzonderlijke staven worden versierd met het embleem van Heraeus en de achterzijde bevat een uniek serienummer. De bars zijn gemunt naar de hoogste standaard in een vierkante vorm die precies 1 gram 999.9 zuiver goud bevatten.

Multicard goud investering
De 5 x 1 gram Multicard biedt vijf keer meer flexibiliteit dan een 5 gram baar van goud. Dit is omdat het totale gewicht van dit goudproduct per 1 gram verhandeld kan worden. Grotere goudstaven kunnen echter niet per gram worden verkocht en moet worden verhandeld voor hun totaalgewicht. De Multicard productlijn bevat tevens een 10 x 1 gram Multicard die tien 1 gram goudbaartjes bevat.

Heraeus Multicard goud
Heraeus is een wereldberoemd producent van fijne edelmetalen en is gevestigd in Hanau, Duitsland . Populaire Heraeus producten zijn onder andere de Kinebar en een reeks goudstaven, die allemaal in gesloten verpakking met een geïntegreerde creditcardvormige certificaat. Deze baartjes van Heraeus zijn gelaserd met een uniek serienummer voor extra veiligheid. De gouden Heraeus Multicard is ideaal voor nieuwe investeerders en is ook uitermate geschikt als origineel cadeau.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantHeraeus
HerkomstDuitsland
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal5 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)15
Hoogte (mm)8,5
Dikte (mm)0,5
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:5 x 1 gram Heraeus Multicard goudbaren