Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

5 Oz Chinese Panda 2014 zilveren munt - Proof

Koop direct de zilveren 5 Oz Chinese Panda 2014 proof munt. Een fraai ontworpen munt van de hoogste kwaliteit. Deze verzamelmunt is een uitgaven van de Shenzhen GuoBao Mint in China en heeft een productielimiet van slechts 50.000 stuks. Meer gegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMCHPA5T14PR

De 5 Oz Chinese Panda 2014 proof zilveren munt is een zeer speciale uitgave van de People’s Republic of China en wordt exclusief geslagen door de Shenzhen GuoBao Mint. Deze munt is onderdeel van de zeer populaire Chinese Panda serie, welke jaarlijks wordt uitgegeven in zowel zilver als goud. In het jaar 2014 is de munt versierd met een afbeelding van de welkbekende Chinese reuzepanda – een bedreigd diersoort waar naar schatting slechts tussen de 1.500 en 3.000 van deze dieren in het wild leven.

Kenmerken van de 5 Oz Chinese Panda 2014 proof editie
U ontvangt een proofgeslagen 5 Oz Chinese Panda 2014 munt in een op maat gemaakte capsule. Uw aankoop wordt tevens aangeboden in een verzameldoosje compleet met een certificaat van echtheid die is afgegeven door de producent. Proof munten zijn van de allerhoogste kwaliteit en hebben een bijzondere, gepolijste afwerking. Dit soort munten zijn uiterst kwetsbaar en worden daarom ter bescherming in een muntcapsule geleverd. Uw munt wordt gemaakt van zilver met een zuiverheid van 999/1000. De 5 Oz Chinese Panda proof uit 2014 is tevens zeer beperkt geslagen in een oplage van 50.000 stuks.

Koop vandaag uw 5 Oz Chinese Panda 2014 proof munt
Deze bijzondere zilveren munt koopt u eenvoudig online in onze beveiligde webshop. Voeg dit artikel aan uw virtuele winkelwagen toe en reken vertrouwd af via iDeal of door gebruik te maken van een bancaire spoedoverboeking. Dit product kunt u ook persoonlijk in onze winkel bestellen, waar u ons zonder afspraak kunt bezoeken. Voor meer specificaties en beschikbaarheid van deze munt, kunt u het tabje “Extra Informatie” raadplegen.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantShanghai Mint
HerkomstChina
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal155,5 gram | 5 troy ounce
KwaliteitProof
Jaar2014
Oplage50.000
Nominale waardeCYN 50,-
Diameter (mm)70
Dikte (mm)6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatJa
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:5 Oz Chinese Panda 2014 zilveren munt - Proof