Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

5 gram goudbaartje Umicore

Meer afbeeldingen

5 gram goudbaartje Umicore

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

Nieuw gegoten 5 gram goudbaar van Umicore met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Bij Goudpensioen zijn wij al jaren actief met het verkopen van goud en andere edelmetalen als beleggingsproduct. Dit goudbaartje is doorgaans uit voorraad beschikbaar en kunnen wij u aanbieden met de kortste levertijd. Aanvullende gegevens treft u onder “Extra Informatie”.Deze 5 gram goudbaar van Umicore bevat goud met een zuiverheid 999,9/1000 24 karaat puur goud.  Dit product is perfect voor de beginnende belegger en ook zeer geschikt om uw goudportefeuille zo divers mogelijk uit te breiden. Smelter Umicore produceert op grote schaal beleggingsgoud in de vorm van baren in uiteenlopende maten, vanaf 1 gram goudbaartjes tot de populaire maten van 1 Troy Ounce en de 50 gram goudbaar. U ontvangt altijd een nieuw gegoten baar met een officiële stempel van Umicore.

Umicore 5 gram goudbaar met “Good Delivery Status”
De Umicore 5 gram goudbaar biedt u optimale zekerheid doordat aan deze de “Good Delivery Status” is toegekend. Deze accreditatie is een waarborg van de London Bullion Market Association (LBMA) die de zuiverheid en het gewicht van het goud erkent. Goudproducten met een LBMA garantie zijn wereldwijd en zonder verder inspectie te verhandelen. Zo weet u dat uw 5 gram goudbaar in de toekomst een veilige aankoop blijft. Goudbaren van Umicore worden vervaardigd 99,99% puur omgesmolten goud.

De 5 gram Umicore goudbaar bestellen
Koop de 5 gram Umicore goudbaar direct online in onze webshop. De goudbaar wordt verzekerd geleverd in een discrete verpakking of u kunt uw aankoop zelf bij ons ophalen. Umicore goudbaren zijn doorgaans uit voorraad leverbaar en kunnen daarom met een zeer korte levertijd aangeboden worden. U kunt bij ons ook zonder afspraak goud en zilver in onze winkel kopen. Gegevens met betrekking tot de afmeting en actuele beschikbaarheid van dit product kunt u vinden door op het tabje “Extra Informatie” te klikken. Mocht u zelf vragen hebben over uw aankoop, neem dan gerust contact met ons op.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Umicore
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 5 gram
Zuiverheid 999,9/1000
Afmeting 24 x 14 x 0,9 mm
Certificaat Nee
Herkomst Nederland
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 5 gram goudbaartje Umicore

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha