Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

36 x 1 gram Heimerle + Meule UnityBox goudbaren

Kies voor de 36 x 1 gram gouden UnityBox XS van Heimerle + Meule. Een opbergdoosje gevuld met individuele goudbaartjes geslagen in 99,99% zuiver goud voor ultieme flexibiliteit. Bestel direct online.

Niet leverbaar

SKU
GBHMUB36

Maak kennis met de 36 x 1 gram Heimerle + Meule UnityBox goudbaren. Dit product bestaat uit 36 individuele goudbaartjes in een handig en transparant opbergdoosje. In tegenstelling tot een combibar, hoeft u deze baartjes niet af te breken, maar kunt u ze zodra gewenst gewoon uit het doosje pakken.

Kenmerken van de gouden 36 x 1 gram Heimerle + Meule UnityBox
Ieder baartje is door producent Heimerle + Meule vervaardigd uit 99,99% zuiver goud en onder andere bestempeld met de fijnheid, het gewicht van het edelmetaal en embleem van de fabrikant. De opbergdoos is gemaakt van plastic en bevat in totaal 36 gram aan puur goud.

De 36 x 1 gram Heimerle + Meule UnityBox kopen
Voor wie ultieme flexibiliteit zoekt, is de 36 gram UnityBox XS gevuld met goudbaren van 1 gram, een interessante optie om te overwegen. Dit doosje bemachtigt u zeer eenvoudig door een bestelling te plaatsen in de Goudpensioen webwinkel. Meer productspecificaties treft u door te klikken op “Extra Informatie”.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantHeimerle Meule
HerkomstDuitsland
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal36 gram
Zuiverheid999,9
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:36 x 1 gram Heimerle + Meule UnityBox goudbaren