Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Maple Leaf Mountie 2011 gouden munt (9999,9)

De Maple Leaf Mountie 2011 is de zuiverste Canadese munt. De afbeelding op de voorzijde van de gouden Maple Leaf Mountie munt is een eerbetoon aan de Canadese Mounted Police. Deze munt bevat goud met zuiverste gehalte van .99999 (24 caraat). Gemunt als zeer beperkte oplage. Aanvullende gegevens kunt u treffen onder het tabje "Extra Informatie".

Niet leverbaar

SKU
GMMALEMO1T11
Producent
  • Royal Canadian Mint

De 2011 gouden Maple Leaf Mountie is een fantastische manier om goud aan te kopen. De Maple leaf wordt door velen beschouwd als een van de mooiste gouden munten op de markt. Deze gouden Maple Leaf 2011 munt is speciaal ontworpen als eerbetoon aan de Royal Canadian Mounted Police. Deze munt wordt daarom ook wel de “Gold Mountie” genoemd.

99999 Mountie Maple Leaf
Deze 2011 gouden Maple Leaf 1 oz 99999 munten zijn slechts in een zeer beperkte hoeveelheid van slechts 8.408 exemplaren geslagen. Op de voorzijde zien wij het portret van Koningin Elizabeth II. Op de keerzijde een “mountie’ in galop op zijn paard. De Mountie 2011 Gouden Maple Leaf  is niet alleen van de buitenkant mooi, het gehalte van .99999 puur goud (24 karaat) is natuurlijk ook bijzonder en daarmee de allerhoogste zuiverheid voor een gouden munt.

Gouden Maple Leaf Mountie 99999 kopen
Wees er op tijd bij wanneer u deze prachtige gouden munt aan uw collectie wilt toevoegen. De 2011 gouden Maple Leaf Mountie is vanwege de zeer kleine oplage beperkt verkrijgbaar. De gouden Mountie wordt geleverd in een certicard verpakking met gegevens over deze munt. U kunt deze gouden munt eenvoudig bestellen via onze webshop waar u secuur kunt afrekenen via iDeal of een bancaire overboeking. U bent ook zonder afspraak welkom in onze winkel in Amsterdam waar wij u graag persoonlijk helpen met het plaatsen van deze order. Aanvullende gegevens over dit product treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalGoud
Zuiverheid999,99
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2011
Nominale waardeCA$ 200,-
Diameter (mm)30
Dikte (mm)2,8
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf Mountie 2011 gouden munt (9999,9)