Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

20 gram Perth Mint goudstaaf

De 20 gram Perth Mint goudbaar wordt geslagen door de enige producent van goud, zilver en platina beleggingsmunten voor de Australische regering: de Perth Mint.
De Perth Mint is eigendom van de regering van West-Australië en staat garant voor de zuiverheid en het gewicht van de 20 gram goudbaren. De 20 gram Perth Mint goudbaar is een wereldwijd erkende en bekende goudbaar en daardoor eenvoudig te verhandelen

Niet leverbaar

SKU
GBP20

20 gram Perth Mint goudbaar
Door te investeren in 20 gram Perth Mint goudbaren (ook wel ‘kangaroo goudbaren’) kunt u uw vermogen en zo ook uw toekomst beschermen. De 20 gram Perth Mint goudbaar is een betaalbare investering, cadeau of souvenir.
Goud is al eeuwenlang een waardevast edelmetaal  en daarom een veilig en aantrekkelijk beleggingsobject.  Voor elk budget is er wel een passende goudbaar. Naast de 20 gram Perth Mint goudbaar zijn deze ook verkrijgbaar in 5 gram, 10 gram, 1 troy ounce (31,1 gram), 50 gram, 100 gram en 10 troy ounce (311 gram).

20 gram Perth Mint goudbaar veilig verpakt
Elke 20 gram Perth Mint goudbaar draagt het logo van de Perth Mint met de beroemde majestueuze zwarte zwaan. De achterzijde van de goudbaar is versierd met de silhouetten van springende kangoeroes, een bekend symbool van de Australische outback.
De 20 gram Perth Mint goudbaren  worden aangeboden in een speciaal beveiligingspakket met vermelding van het goudgehalte van de bar, de zuiverheid van het goud, het minimum bruto gewicht, een uniek serienummer en de handtekening van de muntmeester van de Perth Mint.
Iedere 20 gram Perth Mint goudbaar bevat gegarandeerd 99,99% zuiver goud.

BTW goud
Met het kopen van de 20 gram Perth Mint goudbaar investeert u in een waardevast fysiek edelmetaal. Over beleggingsgoud wordt geen btw. geheven.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 20 gram
Zuiverheid 999,9
Breedte (mm) 18
Hoogte (mm) 31
Verpakking Plastic
Certificaat Ja
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20 gram Perth Mint goudstaaf