Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

2 Oz Lunar Series II Konijn 2011 zilveren munt

Deze 2 Oz Lunar Konijn munt heeft een gewicht van 2 troy ounce, ofwel 62,2 gram zuiver zilver. Het is geslagen voor het jaar 2011 om het Chinese jaar van het konijn te eren. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer productgegevens.

Niet leverbaar

SKU
ZMLUN2T11
Producent
  • The Perth Mint

De 2 Oz Lunar Konijn 2011 zilveren munt is een kwalitatief hoogwaardige munt van het munthuis Perth Mint. De munt heeft een hoge zuiverheid van 999/1000 en dit maakt de bijzondere munt erg populair onder vele verzamelaars. Zeker als u geboren bent in het jaar van het konijn of op zoek bent naar een cadeau voor iemand die in het jaar van het konijn geboren is, is de 2 Oz Lunar Konijn 2011 Zilver een interessante aanwinst voor u.

Kenmerken van de 2 Oz Lunar Konijn
De 2 Oz Lunar Konijn 2011 munt in het zilver is geïntroduceerd in het kader van het jaar van het konijn: één van de dieren die een belangrijke rol speelt in de Chinese astrologie. Om dit bijzondere dier te eren, bevat de munt een afbeelding van twee konijnen in hun natuurlijke omgeving. De konijnen op de afbeelding zijn in volledige details uitgewerkt, waardoor de munt er indrukwekkend en bijzonder uit ziet.

De 2 Oz Lunar Konijn 2011 kopen
De munt is dus niet alleen populair door de hoge zuiverheid van de munt, maar ook zeker door de afbeelding die op deze zilveren munt geslagen is. De 2 Oz Lunar Konijn 2011 Zilver heeft een gewicht van 2 Oz, ofwel 62,2 gram.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal62,20 gram | 2 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2011
Nominale waardeAU$ 2,-
Diameter (mm)55,6
Dikte (mm)3,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2 Oz Lunar Series II Konijn 2011 zilveren munt