Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

2 Oz Lunar Series II Tijger 2010 gouden munt

Meer afbeeldingen

2 Oz Lunar Series II Tijger 2010 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 2 Oz goud Lunar Tijger munt is onderdeel van de Lunar Serie II uitgegeven door Perth Mint. Deze munt is geslagen in 99,99% puur goud en heeft een gewicht van ongeveer 62,2 gram. Het ontwerp staat in het teken de Chinese dierenriem. Voor beschikbaarheid en levertijd van deze munt klikt u op het tabje “Extra Informatie”.De zeer fraai ontworpen 2 Oz goud Lunar Tijger munt. Deze munt is onderdeel van de Lunar Series II uitgegeven door Perth Mint in Australië. Lunar munten kenmerken zich door hun jaarlijks wisselende ontwerpen die gebaseerd zijn op de dieren uit de Chinese dierenriem. Zo stond het jaar 2010 volledig in het teken van de tijger. Door de beperkte oplage zijn de gouden munten uit de Lunar serie zeer geliefd onder zowel verzamelaars als beleggers in puur goud.

2 Oz Lunar Tijger in 99,99% goud
U koopt hier een Lunar munt geslagen in de puurste gehalte 999,9/1000 goud. Het gewicht van 2 Troy Ounce komt overeen met ongeveer 62,2 gram edelmetaal. De munt is voorzien van een ontwerp van een tijger hoofd met daaronder de tekst “Year of the Tiger”. De keerzijde bevat het portret van Koningin Elizabeth II samen met de jaar van uitgave en gegevens over de zuiverheid en het gewicht van het goud.

De 2 Oz Lunar Tijger 2010 kopen
U kunt deze gouden munt eenvoudig en direct bestellen in onze webshop. Voeg dit product aan uw winkelwagen toe en reken veilig en vertrouwd af via internetbankieren. U geeft vervolgens aan of u uw aankoop per verzekerde post wilt ontvangen of dat u deze persoonlijk in onze winkel komt afhalen. Gegevens met betrekking tot beschikbaarheid en verwachte levertijd kunt u vinden door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Doordat deze munt niet meer wordt geproduceerd geldt hier OP=OP.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 62,20 gram | 2 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2010
Afmeting Ø 41,10 x dikte 3,90 mm
Nominale waarde AU$ 200,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 2 Oz Lunar Series II Tijger 2010 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha