Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

2 gram Münze Österreich goudbaar

Deze 2 gram Munze Osterreich gouidbaar wordt geproduceerd door de Austrian Mint. U ontvangt deze baar in een certicard verpakking met een eigen serienummer en gegevens over uw goud. Meer informatie over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
GBMO2
  • Koop 10 voor € 153,16 per stuk en bespaar 0.6%
Producent
  • Munze Osterreich

De 2 gram Munze Osterreich goudbaar is een traditionele goudbaar van munthuis Australian Mint met een gewicht van 2 gram. Wie liefhebber is van traditionele betalingsmiddelen en zijn of haar verzameling met unieke gouden objecten graag uitbreidt met een indrukwekkend item, wordt zeker aangeraden om de 2 gram Munze Osterreich goudbaar aan zijn of haar verzameling toe te voegen. Deze goudbaar heeft namelijk niet alleen een goede kwaliteit zoals u mag verwachten van items van Australian Mint, maar heeft bovendien een interessante historische achtergrond. Meer over de 2 gram Munze Osterreich goudbaar, leest u in onderstaande productomschrijving.

De historische achtergrond van de 2 gram Munze Osterreich goudbaar
Voor het ontstaan van munten als betaalmiddel, werden goudbaren als de 2 gram Munze Osterreich goudbaar gebruikt als betalingsmiddel. Op het gebied van de historie van de wereld heeft deze goudbaar dan ook een grote waarde, aangezien de goudbaren zelfs al 4000 jaar geleden gebruikt werden om betalingen te voldoen.

De kwaliteit van de 2 gram Munze Osterreich goudbaar
Net zoals alle andere producten van Australian Mint, is ook de 2 gram Munze Osterreich goudbaar van de beste kwaliteit. Zo is de goudbaar vervaardigd uit het beste 24 karaats goud op de markt, met de hoogste zuiverheid voor goud. Schaft u de 2 gram Munze Osterreich goudbaar aan, dan verrijkt u uw verzameling dus in feite met 2 gram van de beste kwaliteit goud. En omdat iedere goudbaar een uniek serienummer heeft, zijn alle 2 gram Munze Osterreich goudbaren uniek.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantMünze Österreich AG
HerkomstOostenrijk
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal2 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)11,45
Hoogte (mm)19,05
Dikte (mm)0,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2 gram Münze Österreich goudbaar