Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

10 gram zilverbaar (LBMA)

Wilt u ook dit 10 gram zilverbaartje kopen? Bestel direct een baar afkomstig van een LBMA geaccrediteerde smelter waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Koop uw zilver online of kom langs in onze winkel.

Niet leverbaar

SKU
ZBU10

De 10 gram zilverbaar is afkomstig van een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere LBMA-geaccrediteerde producent. Hierdoor zijn deze baren wereldwijd bij gerenommeerde handelaren te verkopen. Uiteraard koopt Goudpensioen deze baren ook weer van u terug.

“Good Delivery” 10 gram zilverbaar kopen
Deze zilverbaar wordt door de London Bullion Market Association (LBMA) aangemerkt met de "Good Delivery” status. Dit houdt in dat deze baar makkelijk weer te verkopen is aan professionele inkooporganisaties. Deze zilverbaar is tevens voorzien van de officiële stempels van de smelter. Het kopen van kleine baartjes biedt diversiteit aan uw zilverportefeuille en is voor de beginnende koper een fijn gewicht om mee te starten. Tevens leuk om cadeau te doen.

Bestel direct de gram zilverbaar
Zilverbaren worden u altijd nieuw aangeboden en komen direct van de smelter. De baar is gemaakt van massief zilver met een zuiverheid van 999/1000. U kunt tevens zilverbaren in een reeks gewichten kopen, van van kleine baartjes tot grote baren van meerdere kilo’s. Koop uw baar direct online of kom persoonlijk langs in onze winkel. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een platic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal10 gram
Zuiverheid999
Breedte (mm)circa 31
Hoogte (mm)circa 18
Dikte (mm)circa 2
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:10 gram zilverbaar (LBMA)