Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Noble Isle of Man platina munt (diverse jaren)

Meer afbeeldingen

1 Oz Noble Isle of Man platina munt (diverse jaren)

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 troy ounce Nobe Isle of Man platina munt is een munt die u kunt kopen als investering in platina of aan uw muntenverzameling kunt toevoegen. De platina munt met een gewicht van 31,10 gram is voorzien van een aantrekkelijk design met de afbeelding van een bekend Viking zeilschip. De 1 troy ounce Noble Isle of Man platina munt wordt door Goudpensioen.nl in uiteenlopende jaartallen geleverd.De 1 troy ounce Noble Isle of Man platina munt is voortgekomen uit een munt die voor het eerst in 1983 werd geslagen. In dat jaar werd de eerste beleggingsmunt geslagen met de naam one ounce Noble from the Isle of Man. Het Isle of Man is overigens een voormalig Brits protectoraat en geniet een grote bekendheid op het gebied van de productie van munten met een hoogwaardige kwaliteit met fraaie designs en innovatieve ontwerpen. Ook de 1 troy ounce Noble Isle of Man platina munt is voorzien van een aantrekkelijk design dat tot in de details is uitgewerkt.

Kenmerken 1 troy ounce Noble Isle of Man platina munt
De 1 troy ounce Noble Isle of Man platina munt beschikt over meerdere unieke kenmerken, maar het meest opvallend is de afbeelding van een zeilschip. Het gaat hier om de afbeelding van het historische zeilschip Thusly aan de voorzijde van deze platina munt. De afbeelding laat een varend schip zien met verdere omgevingsdetails als golven en zeemeeuwen. Onder het zeilschip staat de zuiverheid van de platina vermeld en daaronder weer staat one noble. Op de achterzijde van de 1 troy ounce Noble Isle of Man platina munt is koningin Elizabeth II te zien en wordt het jaartal vermeld waarin de munt is geslagen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Platina
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,5/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal Diverse
Afmeting Ø 32,10 X dikte 2,70 mm
Nominale waarde Nee
Certificaat Nee
Herkomst Rusland
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 21% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Noble Isle of Man platina munt (diverse jaren)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha