Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Cook Islands platina munt (diverse jaren)

Meer afbeeldingen

1 Oz Cook Islands platina munt (diverse jaren)

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 troy ounce Cook Islands platina munt staat bekend om het fraaie design en kan als beleggingsmunt dienen, maar ook toegevoegd worden als originele munt aan een muntenverzameling. De 1 troy ounce Cook Islands platina munt is voorzien van een nomimale waarde en afbeelding van het bounty schip aan de ene zijde en portret van koningin Elizabeth II aan de andere zijde.De 1 troy ounce Cook Islands platina munt heeft een puurheid van 999,5 aan zuiver platina en is vooral geliefd door het bijzondere design. De munt kan uitstekend als een beleggingsmunt worden aangeschaft, maar uiteraard kan deze platina munt met een gewicht van 31,1 gram ook toegevoegd worden aan een muntenverzameling. U kunt bij Goudpensioen een 1 troy ounce Cook Islands platina munt in uiteenlopende jaartallen verkrijgen. De nominale waarde staat op de munt vermeld, maar de werkelijke waarde is uiteraard veel hoger vastgesteld. De munt is uniek vanwege de verschillende kenmerken die op de platina munt voorkomen.

Kenmerken 1 troy ounce Cook Islands platina munt
Een van de bijzondere kenmerken van de 1 troy ounce Cook Islands platina munt is de perfecte afbeelding van het schip de Bounty. Het zeilschip kent unieke details die ook op de afbeelding van de munt zijn te zien. Onder het zeilschip staat de nominale waarde vermeld en daar weer onder de zuiverheid van de platina munt en het gewicht van 1 troy ounce. Ook de achterzijde van de 1 troy ounce Cook Islands munt beschikt over unieke kenmerken, want daar is een portret van koningin Elizabeth II te zien. Verder wordt daar het jaartal vermeld net als Cook Islands. De diameter van deze munt met een gewicht van 31,1 gram bedraagt 32,1 millimeter en de dikte is 2,7 millimeter.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Platina
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,5/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal Diverse
Afmeting Ø 32,10 X dikte 2,70 mm
Nominale waarde $ 50,-
Certificaat Nee
Herkomst Cook Islands
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 21% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Cook Islands platina munt (diverse jaren)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha