Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz platinabaar (LPPM)

De 1 Troy Ounce platinabaar met een gewicht van ongeveer 31,1 gram is afkomstig van bekende fabrikanten die elk geaccrediteerd zijn door The London Platinum and Palladium Market. Dat maakt het eenvoudig om na de aanschaf van de platina baar deze vrij te verhandelen over de hele wereld. De platinabaar bestaat uit 99,95 puur platina en komt nieuw van de smelterij.

Niet leverbaar

SKU
PTB31.1

Het gewicht van de 1 Troy Ounce platinabaar komt overeen met 31,1 gram. De platinabaren van dit gewicht kunnen afkomstig zijn van uiteenlopende fabrikanten, maar altijd van producenten die geaccrediteerd zijn door The Londen Platinum and Palladium Market, zoals Umicore. Op de afbeelding is een voorbeeld van een 1 Troy Ounce platinabar te zien die vervaardigd is door Umicore. De baar van puur platina wordt altijd na een bestelling nieuw gegoten geleverd. De accreditatie van de platinabaren maakt het mogelijk om de baren wereldwijd zonder problemen te kunnen verhandelen. De platinabaren zijn belast met het btw tarief van 21 procent, maar dat is door Goudpensioen al in de prijs verwerkt.

Kenmerken 1 Troy Ounce platinabaar
Elke 1 Troy Ounce platinabaar beschikt over eenzelfde unieke eigenschap, ongeacht van welke fabrikant de baar afkomstig is. Dat is namelijk de witgrijze kleur die ook als zilverwit kan worden omschreven. Op de 1 Troy Ounce platinabaar staat de fabrikant vermeld die de baar nieuw heeft geproduceerd. Het betreft altijd een 31,1 gram baar die uit 99,95 procent puur platina bestaat. De aankoop van een 1 Troy Ounce platinabaar kan prima als een belegging in platina dienen om in een later stadium de baar met rendement te kunnen verkopen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt geleverd van een LPPM producent.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalPlatina
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid999,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz platinabaar (LPPM)