Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Niue Bitcoin 2022 zilveren munt

Dit is de 1 Oz Niue Bitcoin 2022 zilveren munt. Een uitgave van New Zealand Mint met een ontwerp geïnspireerd door ‘s werelds populairste cryptomunt. Geslagen in puur 999 zilver met een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram).

Niet leverbaar

SKU
ZMNBTC1T22

Deze 1 Oz Niue Bitcoin 2022 zilveren munt staat helemaal in het teken van Bitcoin en is een uitgave van de New Zealand Mint. Ontworpen voor fans van cryptocurrency en voor degenen die fysiek zilver willen bezitten. Bovendien betreft dit een beperkte uitgave van slechts 15.000 zilveren munt voor verkoop wereldwijd.

Het ontwerp van de 1 Oz Niue Bitcoin 2022 zilveren munt
De munt is geslagen met 999 zuiverheid en in een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver. Het ontwerp van de 1 Oz Niue Bitcoin geeft de bekende ‘B’ van Bitcoin weer, vergezeld met een afbeelding van een computer netwerk en binaire code. Deze zilveren munt kopen doet u eenvoudig online. Deze munt is uitgebracht namens eilandstaat Niue en vertegenwoordigt een nominale waarde van N$2,-.

1 Oz Bitcoin 2022 zilveren munt kopen
Voeg deze bijzondere zilveren munt aan uw verzameling toe en bestel de 1 Oz Bitcoin 2022 direct online in de Goudpensioen webwinkel. Tevens verkrijgbaar in een tube van 25 munten of kies voor een monsterbox met een inhoud van 250 zilveren Bitcoin munten. Meer productspecificaties treft u door te klikken op het Extra Informatie tabje.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNiue
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2022
Nominale waardeN$ 2,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)2,7
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 250 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Bitcoin 2022 zilveren munt