Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Niue Lunar Aap 2016 zilveren munt

De 1 Oz Niue Aap 2016 is onderdeel van de serie Lunar geinspireerde zilveren munten uitgegeven door de New Zealand Mint. Bevat zilver met een zuiverheid van 999/1000. Voor productspecificaties kunt u klikken op het tabje "Extra Informatie".

Niet leverbaar

SKU
ZMLUNZ1T16

De 1 Oz Niue Lunar Aap 2016 zilveren munt is een kwalitatief hoogwaardige zilveren munt van het gerenommeerde munthuis New Zealand Mint. Om de dieren van de Chinese dierenriem te eren, geeft het munthuis ieder jaar een nieuwe reeks munten uit die geheel in het teken staan van de twaalf tekens van de Chinese dierenriem. De 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Aap 2016 zilveren munt is in het jaar 2016 uitgegeven om de aap te eren.

Algemene informatie over de 1 Oz Niue Lunar Aap 2016 zilveren munt
De 1 Oz Niue Lunar Aap 2016 zilveren munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce (1 Oz). Dit gewicht komt overeen met een gewicht van 31,1 gram en betreft een veelvoorkomend gewicht bij zilveren munten van hoge kwaliteit. Dat de kwaliteit van de 1 Oz Niue Lunar Aap 2016 zilveren munt hoog is, wordt bewezen door de hoge zuiverheid van de munt. Zo heeft de zilveren munt een zuiverheid van 999/1000 en is de munt zeker een verrijking van uw verzameling.

Het ontwerp van de 1 Oz Niue Lunar Aap 2016 zilveren munt
Zowel de voorzijde als de achterzijde van de 1 Oz Niue Lunar Aap 2016 zilveren munt zijn verrijkt met een gedetailleerde afbeelding. Op de voorzijde van de munt ziet u een afbeelding van drie apen die hun speelse karakter duidelijk laten zien op de munt. De apen worden in een dynamische opstelling getoond en de afbeelding wordt compleet gemaakt met twee grote bloemen en een kleine inscriptie. Op de achterkant van de munt, ziet u een afbeelding van Koningin Elizabeth II. Verder bevat de achterzijde van de munt een opvallende inscriptie met de termen 'Elizabeth II', 'Niue', 'Two Dollars' en het jaar waarin de munt is uitgegeven (2016).

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNiue
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2016
Nominale waardeNZ$ 2,-
Diameter (mm)40,7
Dikte (mm)2,3
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Lunar Aap 2016 zilveren munt