Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Niue Disney Mickey Mouse 2017 zilveren munt

Kies voor de 1 Oz Mickey Mouse 2017 zilveren munt. Een prachtige toevoeging aan uw verzameling, uitgegeven als een gelimiteerde editie van slechts 250.000 munten. Geslagen in puur zilver met een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer gegevens over deze munt.

Niet leverbaar

SKU
ZMSWMM1T17

De 1 Oz Mickey Mouse 2017 zilveren munt is uitgebracht met een opvallend ontwerp van het geliefde Disney personage. De munt bevat 1 troy ounce, oftewel 31,1 gram, puur zilver met een zuiverheid van 99,9%. Daarnaast is deze munt uitgegeven als een gelimiteerde oplage van slechts 250.000 munten voor wereldwijde verkoop.

Kenmerken van de 1 Oz Mickey Mouse 2017 zilveren munt
De prachtig vormgegeven Mickey Mouse 2017 zilveren munt is een uitgave van de New Zealand Mint. Zodoende treft u de afkorting “NZM” aan de voorzijde van deze munt samen met een afbeelding van Mickey gekleed als stuurman. De keerzijde geeft de nominale waarde van $2 en het officiële portret van Koningin Elizabeth II weer.

Koop direct uw 1 Oz Mickey Mouse 2017 zilveren munt
Deze limited edition Mickey Mouse zilveren munt is direct te bestellen in de Goudpensioen webshop. Kies voor een enkel exemplaar of koop per tube met een inhoud van 25 stuks. Deze munt is zowel een investering in puur zilver, als een mooie toevoeging aan uw verzameling. Meer informatie en specificaties treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNiue
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2017
Oplage250.000
Nominale waardeN$ 2,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)2,6
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 250 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Disney Mickey Mouse 2017 zilveren munt