Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Niue Disney Mickey Mouse 2017 zilveren munt

Kies voor de 1 Oz Mickey Mouse 2017 zilveren munt. Een prachtige toevoeging aan uw verzameling, uitgegeven als een gelimiteerde editie van slechts 250.000 munten. Geslagen in puur zilver met een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer gegevens over deze munt.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMSWMM1T17
€ 61,26

De 1 Oz Mickey Mouse 2017 zilveren munt is uitgebracht met een opvallend ontwerp van het geliefde Disney personage. De munt bevat 1 troy ounce, oftewel 31,1 gram, puur zilver met een zuiverheid van 99,9%. Daarnaast is deze munt uitgegeven als een gelimiteerde oplage van slechts 250.000 munten voor wereldwijde verkoop.

Kenmerken van de 1 Oz Mickey Mouse 2017 zilveren munt
De prachtig vormgegeven Mickey Mouse 2017 zilveren munt is een uitgave van de New Zealand Mint. Zodoende treft u de afkorting “NZM” aan de voorzijde van deze munt samen met een afbeelding van Mickey gekleed als stuurman. De keerzijde geeft de nominale waarde van $2 en het officiële portret van Koningin Elizabeth II weer.

Koop direct uw 1 Oz Mickey Mouse 2017 zilveren munt
Deze limited edition Mickey Mouse zilveren munt is direct te bestellen in de Goudpensioen webshop. Kies voor een enkel exemplaar of koop per tube met een inhoud van 25 stuks. Deze munt is zowel een investering in puur zilver, als een mooie toevoeging aan uw verzameling. Meer informatie en specificaties treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant New Zealand Mint
Herkomst Niue
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2017
Oplage 250.000
Nominale waarde N$ 2,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 2,6
Verpakking Munthoes, per 25 in tube, per 250 in monsterbox
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Disney Mickey Mouse 2017 zilveren munt