Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Maple Leaf 2015 gouden munt met certificaat

U koopt hier de speciale uitvoering van de 1 Oz gouden Maple Leaf 2015 inclusief certificaat is bekend als de eerste zuivere gouden beleggingsmunt ter wereld. Deze gouden munt wordt al sinds 1979 geproduceerd door Royal Canadian Mint en heeft een zuiverheid van 999,9/1000 goud. Het gewicht van 1 Troy Ounce komt overeen met 31,1 gram.

Niet leverbaar

SKU
GMMALE1T15CE
Producent
  • Royal Canadian Mint

De 1 oz gouden Maple Leaf 2015 is de officiële gouden beleggingsmunt van Canada en wordt al sinds 1979 geproduceerd door de Royal Canadian Mint. De Maple Leaf serie is al jaren wereldwijd enorm populair. Veel mensen zullen deze munt herkennen als een van de eerste beleggingsmunten met de hoogste zuiverheidsgehalte van 99,99% (24 karaat) goud. U koopt hier een gouden Maple Leaf 2015 munt met hetzelfde herkenbaar ontwerp en aangeboden in speciale verpakking met certificaat.

De kenmerken van de gouden Maple Leaf 2015 met certificaat
Maple Leaf munten zijn wereldwijd bekend en derhalve makkelijk verhandelbaar. De voorzijde van de Maple Leaf toont het esdoornblad, bekend als het nationale embleem van Canada. De andere zijde van de gouden munt geeft het portret weer van Koningin Elizabeth II, omringd door het opschrift ‘Elizabeth II’, ‘50 Dollars’ en het jaar van uitgifte. Deze gouden munt zit in een gesloten certicard verpakking met gegevens over de zuiverheid en het gewicht.  

Koop  uw Maple Leaf 2015 gouden munt met certificaat
Deze speciale uitvoering van de gouden Maple Leaf troy ounce munt is direct te bestellen in onze webshop. Voor details over de afmetingen, zuiverheid van het goud en de verwachte levertijd van de munt kijkt u onder het tabje “Extra Informatie”. Deze munt wordt het hele jaar door geproduceerd en komt rechtstreeks van leverancier  Royal Canadian Mint.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2015
Nominale waardeCA$ 50,-
Diameter (mm)2,8
Dikte (mm)30
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf 2015 gouden munt met certificaat