Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Koala 2013 zilveren munt

De 1 oz Koala 2013 zilveren munt is geslagen door Perth Mint in Australië met de koala prominent aanwezig op een zijde van de zilveren munt. De Koala munten worden jaarlijks geslagen, maar kennen elk jaar weer een uniek design met de koala uiteraard in de hoofdrol.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMKOAL1T13
€ 46,13

De 1 oz Koala 2013 zilveren munt komt voort uit de jaarlijkse serie die door Perth Mint in Australië geslagen wordt. Elke jaar wordt er een nieuwe Koala zilveren munt geslagen, waarbij het design steeds verandert, maar waarin de hoofdrol altijd is weggelegd voor de koala. De 1 oz Koala 2013 Zilver munt beschikt over een zuiverheid van 999,9 puur zilver en heeft een diamater van 40,4 millimeter en een dikte van 2,7 millimeter. De vastgestelde nominale waarde van de zilveren munt bedraagt 1 Australische dollar en deze waarde staat ook vermeld op de munt.

Kenmerken van de 1 oz Koala 2013 zilveren munt
De 1 oz Koala 2013 is een munt met bijzondere kenmerken. De Koala serie die in het jaar 2013 is geslagen kent bijvoorbeeld aan de ene zijde een afbeelding van de koala hangend aan een tak van een eucalyptusboom, waarbij het dier het gezicht van de boom heeft afgewend en ergens naar kijkt. Aan de andere kant van de zilveren munt is de afbeelding van een bekroonde Elizabeth II te zien en daar wordt bovendien de nominale waarde van 1 Australische dollar vermeld. De Koala 2013 zilveren munt is direct online te bestellen.

Uw 1 Oz Koala 2013 zilver munt bestellen
Met deze prachtige munt heeft u gegarandeerd een waar pronkstuk in handen. U kunt de 1 oz Koala 2013 zilveren munt per stuk bestellen of meerdere exemplaren tegelijk kopen direct in de Goudpensioen webshop. Voor specificaties en beschikbaarheid van deze munt, klikt u op het tabje “Extra Informatie”.

Oplage van slechts 477.209 stuks.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2013
Oplage 477.209
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,4
Dikte (mm) 2,7
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Koala 2013 zilveren munt