Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Nieuw-Zeeland Kiwi gouden munt

De 1 Oz goud Kiwi munt is een uitgave van de New Zealand Mint. De munt is geslagen in .9999 puur goud in een beperkte oplage van slechts 13.500 stuks. U ontvangt deze munt in een speciaal ontworpen certicard verpakking. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en beschikbaarheid van dit product.

Niet leverbaar

SKU
GMKIWI1T

Deze 1 Oz goud Kiwi munt is onderdeel van de “National Treasure” serie uitgegeven door de New Zealand Mint. Deze munt is geslagen in .9999 puur goud en staat in het teken van de inheemse kiwi vogel. Wees er snel bij wanneer u deze munt aan uw collectie wilt toe voegen, want de totale oplage van de 1 Oz goud Kiwi bedraagt slechts 13.500 exemplaren.

Kenmerken van de 1 Oz gouden Kiwi
Het is een design van de kunstenaar Rick Lewis waar de kiwi er zeer prominent wordt afgebeeld. Op de keerzijde zien wij het land Nieuw-Zeeland afgebeeld met de tekst “Aotearoa”. Dit is de naam die de Maori’s aan het land hebben gegeven. U ontvangt de gouden Kiwi munt in een speciaal ontworpen certicard hoes. Dit is een beschermende verpakking met ingebouwde certificaat waarop de specificaties van de munt en zuiverheid van het goud afgelezen kunnen worden.

Gouden 1 Ounce Kiwi munt kopen
Bestel de prachtig ontworpen New Zealand Kiwi gouden munt direct door deze aan uw winkelwagen toe te voegen. Reken veilig af via iDeal of door middel van een bancaire overboeking. U bent ook zonder afspraak welkom in onze winkel in Amsterdam waar wij u graag persoonlijk helpen met het plaatsen van uw order. Aanvullende gegevens over dit product treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNieuw-Zeeland
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
JaarDiverse
Diameter (mm)32,1
Dikte (mm)2,8
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Nieuw-Zeeland Kiwi gouden munt